Clinics

Clinic Daan Dullemeijer Nationale Sportkampen Hockeykampen tophockeykampen mei zomer herfst
Clinics tijdens Tophockeykamp, hockeykamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, Nederlands team, Jong Oranje, topcoach, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en hockeyclinic
Clinics tijdens Tophockeykamp, hockeykamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, Nederlands team, Jong Oranje, topcoach, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en hockeyclinic
Clinic Tophockeyer tijden hockeykamp of hockeyclinic van de Nationale Sportkampen: Hockeykampen, tophockeykampen, mei, zomer, herfstvakantie

Op elk kamp zal er een clinic zijn van een topper! Hier stellen wij jou deze internationals of topcoaches voor aan jou. Daarbij staat er ook bij waar ze een clinic komen verzorgen!

Hockeyclinic Derck de VilderDerck de Vilder 
Derck de Vilder is speler bij Pinoké Heren 1 en Jong Oranje
 

hockeyclinic Floris van der LindenFloris van der Linden
Floris van der Linden is een tophockeyer die speelt voor HGC. Van der Linden doorliep alle nationale jeugdselecties van Nederland en België. Hij heeft zelfs 42 keer mogen uitkomen voor het Nederlands elftal. Eén van de meest technische hockeyers van de Nederlandse velden.   

Tom Hiebendaal
Een van de grote talenten van het Nederlandse hockey. Verkozen tot grootste talent van de hoofdklasse en onder meer aanvoerder van Jong-Oranje geweest. Tevens speelt hij regelmatig voor oranje en is hij een van de sterspeler van hoofdklasse gigant HGC Heren 1

Vicenç Ruiz
Speler van HGC Heren 1 en Spaans international


Milan van Baal
Speler bij Oranje-Rood Heren 1 en heeft alle jeugd-selecties doorlopen van de vertegenwoordigende teams. Hem gaan we zeker op een groter podium terug zien!

Josine Koning
Josine Koning is keepster van HC 's-Hertogenbosch dames 1 en het Nederlands elftal

Ramon  Allegre
Speler van Kampong Heren 1 en ex internationaal van het Spaanse hockeyteam

Renee van Laarhoven
Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Renee van Laarhoven behaalde goud op het EK onder 18 in de zomer van 2015. Ook is ze in de zaal landskampioen geworden met Kampong dames 1. Tegenwoordig zie je haar steeds vaker in het Nederlandse elftal.

Koen  Bakhuis
Speler van HGC heren 1

Carmel Bosch
Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje

Michelle Fillet
Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Ooit, in 2010, werd ze door Sylvia Karres uitgeroepen tot talent van het Nationale Spitsenkamp in Laren en zie nu, wat een topspeelster is dat.

Famke Richardson  
Famke is geselecteerd voor het trainingsteam van jong oranje! zij heeft daar hard voor gewerkt, zij wil jullie laten zien hoe je het beste uit je zelf kunt halen op het veld om zo hoog mogelijk te presteren!

Lucas  Martinez
Speler van HGC Heren 1 en Argentijns international

Joachim  Menini
Speler van HGC Heren 1 en Argentijns international

Pierre Regnault
Ook dit jaar is onze vaste topper Pierre weer aanwezig. Met zijn altijd enthousiaste loopcoaching / agility training motiveert hij ieder kind om over de hordes te springen. Pierre heeft veel ervaring met het coachen van verschillende sporten waaronder voetbalclubs Ajax en Feyenoord en de hockeyclubs Pinoké, Schaerweijde en LMHC Laren. Ook Maarten Bosman geeft op sommige kampen loopscholing/agility.

Jasper Luykx
Jasper Luykx ook wel bekend als de talentvolle middenvelder/spits van Kampong Heren 1 zet zich in voor de kinderen op onze kampen. Naast Kampong Heren 1 heeft deze topper ook gehockeyd bij Jong Oranje. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan die hij wil doorgeven aan de kinderen op de Nationale Hockeykampen.
 
Jannis van Hattum
Deze topper is een belangrijke speler van Pinoké Heren 1. Hij staat mid-mid en door zijn hoge snelheid is hij overal in het veld te vinden.

Kim van Leeuwen
Kim van Leeuwen speelt bij Bloemendaal, Dames 1. Ook zij heeft bij Jong Oranje gespeeld en haar eigen woorden zijn: “Het lijkt me super leuk om de kids de basis van het hockey te leren en voornamelijk plezier in sport te laten zien!”
 
Hidde Brink
Deze keeper staat als rots in de branding in het goal van Kampong Heren 1 en Jong Oranje.
Hidde staat bekend om het stoppen van Shoot-outs. Hij is hartstikke enthousiast om deze trick door te geven aan onze kinderen.
 
Sabine van Silfhout
Sabine van Silfhout is de nieuwe aanwinst van Klein Zwitserland Dames 1, zij heeft altijd de ambitie gehad om op het hoogste niveau te spelen. Ze heeft alle jeugdselecties doorgelopen en is talent van het jaar geweest! Ondertussen heeft ze al best wat interlands achter haar naam!
 
Martijn Havenga
In 2014 maakte deze topper zijn debuut bij de Champions Trophy. Nu is hij een bepalende speler voor Kampong heren 1. Havenga beschikt daarnaast over een gevaarlijke strafcorner, die hij tot in detail op onze kampen gaat uitleggen!

Yannick van der Drift
Yannick van der drift speelt bij Bloemendaal heren 1 en bij jong oranje! hij heeft een hoge stick snelheid wat erg van pas komt bij het scoren! Hij is behendig met de tip-in en dat gaat hij dan ook meerdere malen laten zien!
 
Mila Muyselaar 
Mila werd in 2013 wereld kampioen met jong oranje. Tegenwoordig speelt zij in de hoofdklasse bij HDM dames 1. Voor vragen over stick snelheid en het oefenen daarvan kan je bij Mila terecht. Ze heeft al heel wat kampen met ons meegedraaid en is ook nu weer met enthousiasme aanwezig!
 
Boet Phijffer
deze jonge spits van kampong heren 1, heeft op jonge leeftijd al heel wat prestaties op zijn naam staan. Deze zomer is hij van de partij bij onze kampen om de technieken, tactieken en truckjes zo duidelijk mogelijk aan jullie uit te leggen!
 
Derck de Vilder
Deze aanvoerder van Pinoké heren 1 heeft stalen zenuwen. Deze zomer komt deze topper onze kinderen uitleggen hoe je goed en snel kan spelen maar ook rustig blijft.
 
David Harte
David “Davey” Harte is dit jaar voor de tweede keer benoemd als beste keeper van de wereld! Deze topper keept al jaren voor het internationale team van Ierland, daarnaast keept hij tegenwoordig ook al een aantal jaartjes bij Kampong heren 1. Hockey geeft hem zo’n goed gevoel hij zegt zelf dat hij het met niks kan vergelijken, het plezier en enthousiasme in het spel wilt hij graag overbrengen aan onze kinderen!

Wendela van Dedem 
Deze keeper heeft bij KZ en bij Rood-Wit gekeept, het afgelopen seizoen heeft zij zich aangesloten bij dames 1 van Hurley. Ze kijkt er erg naar uit om de deelnemers die naar de kampen komen de juiste tips te geven voor bij het keepen.

Suzanne Homma
Topspeelster Suzanne maakt deel uit van de selectie van Jong Oranje die zich momenteel aan het voorbereiden is op het EK in augustus en september. Daarnaast speelt ze bij topploeg SCHC.   

Nick Budgeon
Australisch international Nick Budgeon, met maar liefst 48 interlands op zijn naam, komt clinics geven. Afgelopen seizoen speelde hij nog bij Den Bosch, maar komend seizoen komt hij uit voor play-offs kandidaat HGC.

Robbert-Jan de Vos
Wat een toffe, leerzame clinics geeft hij. Robbert-Jan de Vos, alias de Fox, is bondscoach van Nederlands Meisjes B. Als coach van HGC Dames 1 is het afgelopen seizoen net niet gelukt om terug te promoveren naar de Hoofdklasse, maar komend seizoen gaan ze het nog een keer proberen.

Eddie Simmons
Topcoach Eddie is viervoudig landskampioen geworden op het veld met Rotterdam MB1. Naast deze fantastische resultaten heeft hij nog veel meer prijzen als coach mogen ontvangen in de zaalhockeysport.


Zaalclinics
Mila Muyselaar Zaalhockey WereldkampioenMila Muyselaar
Ook dit jaar zal Wereld- en Europeen kampioen zaalhockey Mila Muyselaar langs komen op het kamp in Amsterdam- Sporthallen zuid, Den-haag- de Blinkerd, Eindhoven- Sporthal Tivoli, Laren- De Biezem en Utrecht-Kampong. Mila hockeyt zelf in de Hoofdklasse bij HDM Dames 1 en zit in het Nederlands Zaalhockeyteam. Mila is de expert op zaalhockeygebied en kan je alles vertellen over de technieken, tactieken en gave trucjes! Mila heeft al heel veel clinics gegeven en heeft er ook deze keer weer super veel zin in!
 
Zaalhockey Keeper Wereldkampioen Laurens GoedegebuureLaurens Goedegebuure
Als Wereldkampioen Zaalhockey in 2015 met het Nederlands Zaalhockeyteam, is Laurens zeer trots dat hij zijn kennis mag delen met toekomstige topkeepers die misschien over een aantal jaar ook wel op een Internationaal Kampioenschap staan. Laurens zal langs komen op de kampen in Amsterdam- Sporthallen zuid, Zeist-Schaerweijde, Heereveen- Sportstad Heereveen.


Assistent Bondscoach Zaalhockey Wereldkampioen Jisse WaasdorpJisse Waasdorp
Jisse Waasdorp is de assistent bondscoach van het Nederlands Dames Zaalhockeyteam. Tijdens zijn clinics in Laren-De Biezem en Utrecht-Kampong zal Jisse tips geven over het tactische spel van het zaalhockeyen. Jisse loopt al jaren mee in de zaalhockeywereld en is een echte liefhebber van het spel. Daarnaast heeft Jisse ook diverse Hoofdklasse clubs gecoacht, waaronder Amsterdam Dames 1.


Eddie Simmons Nederlands Kampioen ZaalhockeyEddie Simmons
De kennis die Eddie heeft over het zaalhockey is ongekend. Eddie is KNHB leercoach Zaalhockey en kan je dus alles vertellen over het zaalhockeyen. Dit jaar coacht hij de dames HC Rotterdam in de hoofdklasse van de zaal! In het verleden is hij diverse keren landkampioen geworden in de zaal met jeugdteams. Eddie zal tijdens zijn clinics diverse technieken en tactieken van het zaalhockey behandelen en deze samen met de deelnemers tot leven brengen in spelsituaties. Dit zal hij doen tijdens de kampen in Amsterdam-Sporthallenzuid, Zwolle- WRZV-Hal. 

Sabine van Silfhout Zaalkampioen InternationalSabine van Silfhout
Een echte kenner op gebied van zaalhockey skills, Sabine kijkt er erg naar uit om de deelnemers op die komen naar het kamp in Sporthallen-Zuid, Amsterdam. Nieuwe tips en tricks te geven om nog beter te worden in het spelletje zaalhockey.
 Jochem Bakker Zaaltopper International HC RotterdamJochem Bakker
Jochem zal langs komen tijdens het kamp op Leonidas- Rotterdam, Jochem is enorm gedreven voor wat betreft zaalhockey. Hij kan en wil altijd het beste er uit halen en zal het de deelnemers van Leonidas dan ook de juiste tips geven om beter te worden in het spelletje.


 
Video Analyse beter worden zaalhockeyDe Videoclinic
Tijdens elk Zaalhockeykamp zal er een videoclinic gegeven worden. Tijdens de videoclinic wordt jouw eigen techniek gefilmd waarna we de beelden terug kijken en kijken waar de verbeterpunten liggen. Doordat de beelden vertraagd worden kan je goed zien hoe je de techniek tot in de kleine details kan verbeteren. Op deze manier weet jij waar je verbeterpunten liggen en zal je de techniek snel verbeteren waardoor je uitgroeit tot een nog betere zaalhockeyer.