Clinics

Clinic Daan Dullemeijer Nationale Sportkampen Hockeykampen tophockeykampen mei zomer herfst
Clinics tijdens Tophockeykamp, hockeykamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, Nederlands team, Jong Oranje, topcoach, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en hockeyclinic
Clinics tijdens Tophockeykamp, hockeykamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, Nederlands team, Jong Oranje, topcoach, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en hockeyclinic
Clinic Tophockeyer tijden hockeykamp of hockeyclinic van de Nationale Sportkampen: Hockeykampen, tophockeykampen, mei, zomer, herfstvakantie

Op elk kamp zal er een clinic zijn van een topper! Hier stellen wij jou deze internationals of topcoaches voor aan jou. Daarbij staat er ook bij waar ze een clinic komen verzorgen!

Hockeyclinic Derck de VilderDerck de Vilder 
Derck de Vilder is speler bij Pinoké Heren 1 en Jong Oranje
 

hockeyclinic Floris van der LindenFloris van der Linden
Floris heeft in de jeugd gespeeld bij alle Belgische jeugdelftallen en heeft daarna gekozen voor het grote Oranje. Momenteel speelt Floris voor HGC Heren 1 

Tom Hiebeldaal
Speler HGC Heren 1

Vicenç Ruiz
Speler van HGC Heren 1 en Spaans international

Milan van Baal
Speler bij Oranje-Rood Heren 1. Milan speelt dit jaar met Oranje-Rood in de EHL
 
Jasper Luyxk
Speler bij Kampong Heren 1 en Jong Oranje. Jasper speelt dit jaar met Kampong in de EHL

Yannick van der Drift
Speler bij Bloemedaal Heren 1 en Jong Oranje

Pierre Regnault
Pierre geeft de loop- en coördinatieclinics. Pierre heeft zelf voor diverse Eredivisie voetbalclubs gewerkt en is bondscoach geweest bij de Atletiekunie

Sabine van Silfhout
Speelster bij Hurley dames 1 en Ex Nederlands elftal

Josine Koning
Josine Koning is keepster van HC 's-Hertogenbosch dames 1 en het Nederlands elftal

Ramon  Allegre
Speler van Kampong Heren 1 en ex internationaal van het Spaanse hockeyteam

Renee van Laarhoven
Spelelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje

Koen  Bakhuis
Speler van HGC heren 1

Carmel Bosch
Spelelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje

Michelle Fillet
Spelelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje

Famke Richardson
Speelster bij SCHC Dames 1 en Jong Oranje

Suzanne Homma
Speelster bij SCHC Dames 1 en Jong Oranje

Lucas  Martinez
Speler van HGC Heren 1 en Argentijns international

Joachim  Menini
Speler van HGC Heren 1 en Argentijns international


Zaalclinics
Mila Muyselaar Zaalhockey WereldkampioenMila Muyselaar
Ook dit jaar zal Wereld- en Europeen kampioen zaalhockey Mila Muyselaar langs komen op het kamp in Amsterdam- Sporthallen zuid, Den-haag- de Blinkerd, Eindhoven- Sporthal Tivoli, Laren- De Biezem en Utrecht-Kampong. Mila hockeyt zelf in de Hoofdklasse bij HDM Dames 1 en zit in het Nederlands Zaalhockeyteam. Mila is de expert op zaalhockeygebied en kan je alles vertellen over de technieken, tactieken en gave trucjes! Mila heeft al heel veel clinics gegeven en heeft er ook deze keer weer super veel zin in!
 
Zaalhockey Keeper Wereldkampioen Laurens GoedegebuureLaurens Goedegebuure
Als Wereldkampioen Zaalhockey in 2015 met het Nederlands Zaalhockeyteam, is Laurens zeer trots dat hij zijn kennis mag delen met toekomstige topkeepers die misschien over een aantal jaar ook wel op een Internationaal Kampioenschap staan. Laurens zal langs komen op de kampen in Amsterdam- Sporthallen zuid, Zeist-Schaerweijde, Heereveen- Sportstad Heereveen.


Assistent Bondscoach Zaalhockey Wereldkampioen Jisse WaasdorpJisse Waasdorp
Jisse Waasdorp is de assistent bondscoach van het Nederlands Dames Zaalhockeyteam. Tijdens zijn clinics in Laren-De Biezem en Utrecht-Kampong zal Jisse tips geven over het tactische spel van het zaalhockeyen. Jisse loopt al jaren mee in de zaalhockeywereld en is een echte liefhebber van het spel. Daarnaast heeft Jisse ook diverse Hoofdklasse clubs gecoacht, waaronder Amsterdam Dames 1.


Eddie Simmons Nederlands Kampioen ZaalhockeyEddie Simmons
De kennis die Eddie heeft over het zaalhockey is ongekend. Eddie is KNHB leercoach Zaalhockey en kan je dus alles vertellen over het zaalhockeyen. Dit jaar coacht hij de dames HC Rotterdam in de hoofdklasse van de zaal! In het verleden is hij diverse keren landkampioen geworden in de zaal met jeugdteams. Eddie zal tijdens zijn clinics diverse technieken en tactieken van het zaalhockey behandelen en deze samen met de deelnemers tot leven brengen in spelsituaties. Dit zal hij doen tijdens de kampen in Amsterdam-Sporthallenzuid, Zwolle- WRZV-Hal. 

Sabine van Silfhout Zaalkampioen InternationalSabine van Silfhout
Een echte kenner op gebied van zaalhockey skills, Sabine kijkt er erg naar uit om de deelnemers op die komen naar het kamp in Sporthallen-Zuid, Amsterdam. Nieuwe tips en tricks te geven om nog beter te worden in het spelletje zaalhockey.
 Jochem Bakker Zaaltopper International HC RotterdamJochem Bakker
Jochem zal langs komen tijdens het kamp op Leonidas- Rotterdam, Jochem is enorm gedreven voor wat betreft zaalhockey. Hij kan en wil altijd het beste er uit halen en zal het de deelnemers van Leonidas dan ook de juiste tips geven om beter te worden in het spelletje.


 
Video Analyse beter worden zaalhockeyDe Videoclinic
Tijdens elk Zaalhockeykamp zal er een videoclinic gegeven worden. Tijdens de videoclinic wordt jouw eigen techniek gefilmd waarna we de beelden terug kijken en kijken waar de verbeterpunten liggen. Doordat de beelden vertraagd worden kan je goed zien hoe je de techniek tot in de kleine details kan verbeteren. Op deze manier weet jij waar je verbeterpunten liggen en zal je de techniek snel verbeteren waardoor je uitgroeit tot een nog betere zaalhockeyer.