Clinics 
Martijn Havenga
In 2014 maakte deze topper zijn debuut bij de Champions Trophy. Nu is hij een bepalende speler voor Kampong heren 1. Havenga beschikt daarnaast over een gevaarlijke strafcorner, die hij tot in detail op onze kampen gaat uitleggen! Ook al was Martijn in het spel niet altijd doorslaggevend, als het er op aan kwam was hij beslissend. Zo is hij mentaal ijzersterk, op de beslissende momenten, zoals de strafbal tegen Oranje-Rood waar zijn team mede door hem gewonnen heeft, houdt hij zijn hoofd koel.

 
Robbert-Jan de Vos
Wat een toffe, leerzame clinics geeft hij. Robbert-Jan de Vos, alias de Fox, is bondscoach van Nederlands Meisjes B. Als coach van HGC Dames 1 is het afgelopen seizoen net niet gelukt om te promoveren naar de hoofdklasse, maar komend seizoen gaan ze het nog een keer proberen. Ook is hij technisch manager topjeugd bij Den Bosch.
Sabine van Silfhout
Sabine van Silfhout is de nieuwe aanwinst van Klein Zwitserland Dames 1 zij keert terug bij de club nadat ze vijf jaar bij Hurley heeft gespeeld. In de jeugd speelde Sabine ook al bij Klein Zwitserland. Ze heeft alle jeugdselecties doorgelopen en is talent van het jaar geweest! Ondertussen heeft ze al best wat interlands achter haar naam maar nu ze haar hockeycarrière op een lager pitje zet, is de kans dat ze haar laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal gespeeld heeft groot.


 
David Harte
David “Davey” Harte is dit jaar voor de tweede keer benoemd als beste keeper van de wereld! Deze topper keept al jaren voor het internationale team van Ierland, daarnaast keept hij tegenwoordig ook al een aantal jaren bij Kampong Heren 1. Hockey geeft hem zo’n goed gevoel, hij zegt zelf dat hij het met niks kan vergelijken, het plezier en enthousiasme in het spel wilt hij graag overbrengen aan onze kinderen! Hij wilt de kinderen op de kampen leren om moeilijke reddingen er makkelijk uit te laten zien, en om de ballen tegen te houden op alle mogelijke manieren.
Yannick van der Drift
Yannick van der drift speelt bij Bloemendaal Heren 1. Hij heeft een hoge stick snelheid wat erg van pas komt bij het scoren! Hij is behendig met de tip-in en dat heeft hij dan ook meerdere malen laten zien. Zo scoorde hij op deze manier in de klassieker het winnende doelpunt voor zijn club. Ook is hij geselecteerd voor de trainingsgroep van Jong Oranje.
Pierre Regnault
Topper Pierre is weer aanwezig. Met zijn altijd enthousiaste loopcoaching / agility training motiveert hij ieder kind om over de hordes te springen. Pierre heeft veel ervaring met het coachen van verschillende sporten waaronder voetbalclubs Ajax en Feyenoord en de hockeyclubs Pinoké, Schaerweijde en LMHC Laren.
Famke Richardson  
Famke komt uit de jeugd van SCHC en is anno 2017 vastgelegd om langer bij deze club in het eerste dameselftal te spelen. Ook is ze met Jong Oranje naar het EK geweest waar de gouden medaille is gewonnen. Zij heeft daar hard voor gewerkt en wil jullie laten zien hoe je het beste uit je zelf kunt halen op het veld om zo hoog mogelijk te presteren!
Carmel Bosch
Carmel speelde afgelopen seizoen bij Kampong Dames 1 en MA1. Afgelopen zaaltoernooi was ze dé verrassing. De jonge spits scoorde maar liefst dertien keer in acht wedstrijden bij het damesteam van Kampong, hiermee belandde zij op de twee plaats in de topscorerslijst. Ook voor de Oranje Dames in de zaal is ze geselecteerd. Deze zomer heeft ze de overstap gemaakt naar Hurley waar ze hoopt op meer speelminuten. Om de zomer compleet te maken is ze naast haar transfer ook nog geslaagd voor haar gymnasium diploma.
Koen Bakhuis
Koen speelt met rugnummer 24 al heel wat jaren bij HGC heren 1, van een jong jochie tot een ervaren speler. Vorig jaar heeft hij zijn contract bij HGC nogmaals verlengt, op naar meer mooie seizoenen bij HGC!
Renee van Laarhoven
Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Renee van Laarhoven behaalde goud op het EK onder 18 in de zomer van 2015, in de zomer van 2017 heeft zij ook goud behaald op het EK met Jong Oranje in Valencia. Ook is Renee in de zaal landskampioen geworden met Kampong Dames 1. Deze jonge topper zal het zeker gaan maken op het hoogste podium.
Derck de Vilder 
Derck de Vilder is opgegroeid bij Pinoké, op zestien jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in Heren 1 van de club en speelde daar samen met zijn oudere broer. Ook heeft Derck deze zomer het Europees kampioenschap in Valencia gespeeld met Jong Oranje, waar hij een gouden plak heeft gewonnen na de spannende finale tegen België gewonnen te hebben. 
Ramon Alegre
Inmiddels is hij gestopt met hockey, maar wat heeft hij een carrière gehad. De Spaanse verdediger heeft 260 caps op zijn naam staan en heeft drie keer meegedaan aan de Olympische Spelen, tijdens de Olympische Spelen in Peking heeft hij met het Spaanse elftal zilver gewonnen. In clubverband heeft hij gespeeld bij Laren, Real Club de Polo in Barcelona en heeft hij zijn carrière vorig jaar afgerond bij Kampong Heren 1.
Josine Koning
Josine Koning is keepster van HC 's-Hertogenbosch Dames 1 en van het Nederlands Dames elftal. Met haar geduchte concurrent Anne Veenendaal wisselt zij af in het doel van de Oranje Dames. Voor de komende Hockey World League 2017 in Nieuw-Zeeland is Josine ook geselecteerd. Hoogtepunt uit haar carrière is de finale van de EHCCC met Den Bosch waar ze, mede door Josine’s belangrijke rol tijdens de shoot-outs, wonnen.
Vicenç Ruiz
Vicenç speelde afgelopen seizoen bij HGC Heren 1. Ook is hij Spaans ex-international en heeft meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, hij heeft 56 caps op zijn naam staan. 
hockeyclinic Floris van der Linden Floris van der Linden
Floris van der Linden is een tophockeyer die speelt voor HGC. Van der Linden doorliep alle nationale jeugdselecties van Nederland en België. Hij heeft zelfs 42 keer mogen uitkomen voor het Nederlands elftal. In 2014 won Floris zilver op het WK in eigen land. Eén van de meest technische hockeyers van de Nederlandse velden.

 

Tom Hiebendaal
Een van de grote talenten van het Nederlandse hockey. Hij doorliep alle nationale jeugdselecties waar hij onder meer aanvoerder van Jong Oranje is geweest. Ook is hij tot tweemaal toe verkozen tot grootste talent van de hoofdklasse. Tevens speelt hij regelmatig voor oranje en is hij een van de sterspeler van Hoofdklasse gigant HGC Heren 1.

 
Jasper Luykx
Ook wel bekend als de talentvolle middenvelder/spits van Kampong Heren 1 zet zich in voor de kinderen op onze kampen. Naast Kampong Heren 1 heeft hij afgelopen zomer meegedaan aan het EK met Jong Oranje. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan die hij wil doorgeven aan de kinderen op de Nationale Hockeykampen.
Jannis van Hattum
Deze topper is een belangrijke speler van Pinoké Heren 1. Hij maakte op zijn achttiende de stap van Laren naar Pinoké. Hij staat mid-mid en door zijn hoge snelheid is hij overal in het veld te vinden, hij helpt zijn ploeggenoten en gaat fysieke duels niet uit de weg. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij erg bepalend, iemand waar we nog veel van gaan genieten!


 
Boet Phijffer
Deze jonge spits van Kampong Heren 1, heeft op jonge leeftijd al heel wat prestaties op zijn naam staan. Zo heeft hij afgelopen zomer een gouden medaille gewonnen met Jong Oranje op het EK en is hij landskampioen geworden met zijn club Kampong. Hij is van de partij bij onze kampen om de technieken, tactieken en truckjes zo duidelijk mogelijk aan jullie uit te leggen!
Nick Budgeon
Australisch international Nick Budgeon, met maar liefst 48 interlands op zijn naam, komt clinics geven. In 2016 speelde hij nog bij Den Bosch, maar nu komt hij uit voor play-offs kandidaat HGC.
Mila Muyselaar 
Mila werd in 2013 wereld kampioen met Jong Oranje. Tegenwoordig speelt zij in de hoofdklasse bij HDM Dames 1. In 2015 werd Mila wereldkampioen in de zaal met de Oranje Dames, dit seizoen gaat zij de titel verdedigen op het WK in Berlijn. Voor vragen over stick snelheid en het oefenen daarvan kan je bij Mila terecht. Ze heeft al heel wat kampen met ons meegedraaid en is ook nu weer met enthousiasme aanwezig!
Michelle Fillet
Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Ooit, in 2010, werd ze door Sylvia Karres uitgeroepen tot talent van het Nationale Spitsenkamp in Laren en zie nu, wat een topspeelster is dat. Bij het WK met Jong Oranje heeft ze haar kruisband gescheurd, ze is een lange tijd bezig geweest met revalideren en heeft vorige maand voor het eerst weer een hele training meegedaan bij haar club Kampong. Nog even sterker worden en ze kan weer op het hoogste niveau aan de bak!
Milan van Baal
Milan komt dit seizoen uit voor Rotterdam nadat hij één seizoen voor Oranje-Rood is uitgekomen. In het verleden heeft hij vier seizoenen bij Den Bosch gespeeld en in de jeugd speelde hij bij Push in zijn woonplaats Breda. Ook is de aanvaller in de winter van 2016 opgeroepen bij de trainingsgroep van de Oranje Heren. Hem gaan we zeker op een groter podium terug zien!
Joachim  Menini
Joachim kwam samen met zijn teamgenoot uit Spanje en mede-international over vanuit Spanje naar HGC. Hij was onderdeel van het nationale team van Argentinië dat in 2016 de gouden medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro won.
Lucas  Martinez
Lucas is Argentijns international en speelt sinds 2016 bij HGC Heren 1, de aanvaller kwam, samen met teamgenoot Joachim Menini, over uit Spanje waar ze speelden bij Club de Campo Madrid. Zelfs zijn vriendin, ook Argentijns international, maakte de stap om in Nederland te hockeyen, voor het niveau en voor de liefde.
Hidde Brink
Deze keeper staat als rots in de branding in het goal van Kampong Heren 1. Afgelopen zomer is Hidde meegegaan naar Spanje en heeft daar met Jong Oranje de titel binnengesleept. Hidde staat bekend om het stoppen van Shoot-outs. Hij is hartstikke enthousiast om deze trick door te geven aan onze kinderen.
Kim van Leeuwen
Kim van Leeuwen speelt bij Bloemendaal, Dames 1. Hiervoor heeft zij drie seizoenen bij Kampong gespeeld ook zij heeft bij Jong Oranje gespeeld. Haar eigen woorden zijn: “Het lijkt me super leuk om de kids de basis van het hockey te leren en voornamelijk plezier in sport te laten zien!”