Annuleringsverzekering Nationale Sportkampen

De leukste sportkampen van Nederland

ANNULERINGSVOORWAARDEN

NATIONALE SPORTKAMPEN

 

Nog niet zeker van je vakantie?

Om zeker te zijn van je plekje op het sportkamp, is het verstandig deze op tijd te boeken. Echter, wat als de vakantieplannen wijzigen? Tot twee maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of  omboeken naar een andere week.

Wij willen het iedereen naar de zin maken en kijken uit naar de kampen. Ook voor de deelnemers is het altijd spannend en een hele ervaring om deel te nemen aan een sportkamp. Het zal maar gebeuren. Zoveel zin in een kamp en dan ineens een blessure of andere omstandigheden die deelnemen aan het kamp lastig maken. Hiervoor kunt u zich verzekeren door middel van het afnemen van een annuleringsverzekering. 

Annuleringsvoorwaarden van het sportkamp

De annulering dient per e-mail of brief te geschieden, waarbij de datum van verzending als peildatum zal dienen voor het bepaalde in lid 2 van de algemene voorwaarden. Aan een annulering zitten kosten verbonden, die afhankelijk zijn van de tijd tussen de annulering en het begin van het kamp. 
Bij annulering worden per deelnemer de volgende bedragen in rekening gebracht:
- tot 8 weken voor aanvang mag je gratis annuleren of omboeken naar een ander kamp/week, zonder opgaaf van reden. De extra kosten of teveel betaalde kosten zullen dan worden verrekend. 

- vanaf de 56ste dag (inclusief) tot de 28ste dag voor aanvang van het kamp 35% van de gehele deelnamesom;
- vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 5de dag voor aanvang van het kamp 50% van de gehele deelnamesom;
- vanaf de 5de dag (inclusief) tot de dag van aanvang van het kamp 75% van de gehele deelnamesom;
- op de dag van aanvang van het kamp of later wordt de totale deelnamesom in rekening gebracht.
 

Een ander in jouw plaats

In het geval van annulering is de deelnemer gerechtigd een andere persoon in zijn plaats te doen stellen. Er wordt in dat geval 12,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Dit moet minimaal 24 uur voor het kamp begint per mail doorgegeven worden via info@nationalesportkampen.nl, met daarin de naam, leeftijd, geslacht en contactgegevens van de deelnemer/ouders cq verzorgers van het kind dat in de plaats komt. 
 

Sportkamp doorschuiven

Bij annulering van minimaal 14 dagen voor het kamp begint door de deelnemer, is het mogelijk het kamp zonder extra kosten door te schuiven naar een andere kampweek/kampperiode. De eventuele additionele kosten van een ander kamp zijn voor ouders/verzorgers. Teruggaaf in prijsverschil is niet mogelijk.
 

Annulering van toernooideelname

Toernooideelname kan tot 1 november kosteloos worden geannuleerd. Na die periode kan het factuurbedrag alleen terug worden betaald als een ander team de plek kan overnemen. Doordat er veel tijd gaat zitten in het aanpassen van speelschema's, is het niet mogelijk om de bovenstaande annuleringsvoorwaarden te hanteren.

 

Afsluiten annuleringsverzekering

U kunt zich verzekeren tegen het risico van annulering. Ouders/verzorgers kunnen het annuleringsrisico afkopen tegen een vergoeding van 8% van de kampsom (bedrag van het kamp, dus exclusief eventuele verzekeringen of kleding) per deelnemer. Bij het annuleren van een kamp is indien ouders/verzorgers de annuleringsverzekering heeft afgesloten geen reden vereist. Bij annulering met annuleringsverzekering krijgt ouders/verzorgers het kampbedrag terug, minus de kosten van de annuleringsverzekering en indien gekozen minus de kosten van de ongevallenverzekering/ kleding. De annuleringsverzekering kan binnen 8 dagen na aanmelding nog afgesloten worden, mits dit minimaal 28 dagen voor de start van het opgegeven kamp is. Binnen vier weken van aanvang van het kamp is het enkel mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten direct via het aanmeldformulier of door binnen 48 uur per mail deze aan te vragen via een email naar info@nationalesportkampen.nl. De annuleringsverzekering is niet geldig op vliegtickets.
 

Wijzigingen door de ouders/verzorgers/deelnemer

De ouders/verzorgers/deelnemer is gerechtigd tot 4 weken voor de startdatum van het sportkamp additionele wijzigingen te laten aanbrengen. Het annuleren van de annuleringsverzekering kan niet. Alle overige wijzigingen vallen onder de annuleringsbepaling van Artikel 9 van de Algemene Voorwaarden.
 

Gegevens Nationale Sportkampen

Nationale Sportkampen is gevestigd aan de Havenstraat 180, 1401 EM in Bussum en bereikbaar via 035-5445330 of info@nationalesportkampen.nl. Het Kamer van Koophandel registratienummer is 5575 8746. De Annuleringsvoorwaarden van de Nationale Sportkampen zijn een onderdeel van de Algemene Voorwaarden van de Nationale Sportkampen (item 9)

 

Einde uittreksel Annuleringsvoorwaarden Nationale Sportkampen