Begeleiden bij Nationale Sportkampen

Join de NSK community!

Ieder jaar zijn er ruim 350 enthousiaste begeleiders actief bij de Nationale Sportkampen. Ben jij 16 jaar of ouder, hou je van sport en wil jij een waanzinnige zomer, ga dan aan de slag als begeleider bij de Nationale Sportkampen! De Nationale Sportkampen worden op toplocaties in heel Nederland georganiseerd, waarbij ingeschreven kan worden op diverse sportkampen.

Meld je snel aan via het aanmeldformulier onderaan de pagina!

Begeleiders

De begeleiders zijn enorm belangrijk binnen onze organisatie. Dit zijn de trainers, de sfeermakers, de aanspreekpunten en het visitekaartje van de Nationale Sportkampen en zijn voor de deelnemers een voorbeeld. Daarom hechten we veel waarde aan het niveau van de begeleiders en steken we veel energie in het vinden van de juiste begeleiders. Meer informatie...

Niveau & sport

In bijna alle sportkampen is er onderscheid in niveau, waar het Original kamp zich richt op een ochtend sport specifiek trainen is de middag een mengeling van diverse sporten en spellen. Naast de original-kampen zijn er ook de topkampen. Bij de topkampen beoefenen de deelnemers de gehele dag hun eigen sport.

We bieden de volgende sportkampen aan:
Hockey, Tennis, Voetbal, Sport & Spel, Multisport, Rugby
Meld je snel aan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

Coördinatoren

De kampen staan onder leiding van een coördinator, deze echte regelneef heeft naast een passie voor sporten ook de capaciteit om alles in goede banen te leiden. Je geeft leiding aan het team begeleiders, houdt contact met kantoor en bent het aangspreekpunt voor ouders. Daarnaast maak jij de pauzes tot een waar feest. Bij veel kampen is staat er ook een veldcoördinator op het veld, deze coördinator zorgt voor de deferentatie in de oefeningen en ondersteund trainers bij het uitleggen van technieken. Meer informatie...

Voel jij je aangesproken als (veld)coördinator, meld je dan snel aan via een mailtje t.a.v. Harry Kleuver naar harry@nationalesportkampen.nl.

Stage

Wil jij een stage lopen bij Nationale Sportkampen, dat kan zeker. Op deze speciale pagina waar je kunt zien welke stage mogelijkheden we op dit moment hebben. 

Gesprek

Omdat wij onze begeleider erg belangrijk vinden, zullen we na het aanmelden via de site een gesprek plannen bij ons op kantoor in Bussum. Hier bespreken we wanneer jij kan, welke sporten jij wilt begeleiden en wat wij verwachten van onze begeleiders.

buikschuifbaan Nationale Sportkampen
VIP Nationale Sportkampen
BEGELEIDEN HOCKEY
plezier als begeleider
Declareer je reiskosten door het formulier in te vullen en op te sturen naar begeleiding@nationalesportkampen.nl