Coördineren bij Nationale Sportkampen

about us

Jij...

...bent minimaal 20
...hebt organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.
...kunt begeleiders sturen en of ondersteunen in hun training.
...hebt verantwoordelijkheidgevoel!

Hoe ziet een week als (veld)coördinator eruit?

Een coördinatorweek van Nationale Sportkampen duurt van zondag 13.00 uur t/m vrijdag of woensdag 18.00 uur. Zondag krijg je kampinformatie, leer je de medecoördinatoren en de begeleiders kennen en maak je de locatie gereed voor een waanzinnige week. Als (veld)coördinator ben je verantwoordelijk voor het kamp van 09:00 tot 17:00. ’s Avonds ben je vrij van verantwoordelijkheden.

Wat zijn je taken?

Jij stimuleert, ondersteunt en enthousiasmeert de begeleiders en waakt over het soepel verlopen van het programma op het veld, mocht er iets mis gaan met bijvoorbeeld de activiteiten of materialen.

Opleiding bij Nationale Sportkampen!

In juli organiseren we jaarlijks een begeleidersdag. Hier zijn alle coördinatoren bij, om samen te leren hoe je het meeste uit de begeleiders kunt halen. Je leert veel over het coördineren tijdens de kampen, maar ook de andere coördinatoren en de begeleiders leer je deze dag kennen door gave spelletjes met de groep te spelen.

Daarnaast organiseren we elk jaar een trainer/coach opleiding. Ben jij trainer/coach van een team en wil jij nog meer leren over dit prachtige vak? Klik hier voor meer informatie...

Programma

Tijdens de kampen wordt het programma gevolgd dat in ons programmaboek beschreven staat. Dit programmaboek is hier online te vinden. Elke dag zal jij deze van te voren samen met de begeleiding van het kamp doornemen zodat de oefeningen duidelijk zijn bij de begeleiders.
Als veldcoördinator weet jij hoe je kunt differentiëren en brengt dit duidelijk een goed over naar de begeleiding, jij bent immers verantwoordelijk voor het trainingsniveau van het kamp!
Als coördinator zal je het programma in de pauzes verzorgen, jij zorgt voor een goede mix tussen rust en plezier, begeleidt de quiz en/of andere spellen.

Samen in de avonden.

Net als alle andere coördinatoren en begeleiders die er in jouw kampweek zijn, slaap en eet je ’s avonds op een centrale plek in Nederland. Er is veel ruimte om lekker nog wat te dollen en te sporten met andere begeleiders, of rustig te hangen in een van de vele fatboys. De ultieme afsluiter van een geweldige kampdag dus. En misschien doe je wel nieuwe ideeën op om toe te passen tijdens jouw kamp.

Indelingen

Elk jaar geef je aan wanneer je beschikbaar bent in de zomer. Je ontvangt dan eind juni de indeling voor tijdens de zomervakantie, mocht je beschikbaarheid veranderen kunnen we hier samen altijd naar kijken.
In de eerste zomer vragen wij of je minimaal 3 weken kamp kunt draaien. In de 1e week zal je wellicht als begeleider worden ingezet om zo ervaring met de kampen op te doen. Daarna kan je echt aan de slag als (veld)coördinator. De kennis die je op doet in de 2e week kan je meenemen naar de 3e week en daaropvolgende weken.

Vergoeding

Je wordt uitbetaald in de vorm van een vrijwilligersvergoeding. Tijdens je eerste kamp van het jaar teken je een vrijwilligerscontract, zodat je aan het einde van de maand het totaal kunt ontvangen op je rekeningnummer.
 
Op je eerste kamp ontvang je €35,- per dag
Na 3 kampen verhogen wij dit naar €40,- per dag

 
Naast de vergoeding bieden we je het volgende pakket:
...Officiële TK Hooded vest   (t.w.v. 54,95 euro)
...Officiële shirt (t.w.v. 29,95 euro)
...Opleidingsdag
...Overnachtingen met alle begeleiders
...Ontbijt, lunch en diner                            
...Reiskosten van de heenreis op zondag en de terugreis aan het einde van de week. 

Ja ik wil coördineren!

Wil jij deze zomer een topsportzomer hebben, vul het aanmeldformulier in en wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek in Bussum. Uit dit gesprek zal blijken of jij de nieuwste held van het kamp kan worden.

buikschuifbaan Nationale Sportkampen
VIP Nationale Sportkampen
BEGELEIDEN HOCKEY
plezier als begeleider
<>