Tennisclinics

Clinics tijdens Toptenniskamp, tenniskamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en tennisclinic

De Nationale Tenniskampen

Tijdens het tenniskamp krijg je een leuke clinic. Bij het toptenniskamp krijg je zelfs meerdere clinics om te zorgen dat jij met stappen vooruitgaat! Inspirerend, motiverend en hartstikke leuk! #WeLoveTennis

Clinics van Toppers

Tijdens de Nationale Tenniskampen krijgt iedereen een clinic van een topspeler. Ieder jaar proberen we weer een fantastische topspeler te strikken, maar i.v.m. tennistoernooien en trainingsschema's is het niet altijd mogelijk om ver vantevoren aan te geven wie er langs komt. Wel zorgen we dat er altijd een fantastische tennisclinic is tijdens het tenniskamp. 


Clinics van andere specialisten

Als jij op kamp bent geweest bij de Nationale Sportkampen, dan ben je waarschijnlijk Pierre Regnault tegen gekomen. Pierre heeft een behoorlijk CV opgebouwd als oud-trainer van o.a. Dirk Kuyt, Naomi van As en bondscoach van de athletiek. Tegenwoordig combineert hij coordinatie en loopscholing met de bal. Zijn clinics zijn fanatiek, afwisselend en super leuk!

De Video-analyse wordt gedaan door een aantal personen tijdens de topsportkampen. Zij laten jou in beweging zien en geven je handige tips waarmee jij je kan verbeteren. Super leuke en hartstikke leerzaam.

Inschrijven voor het tenniskamp

Bekijk alle tenniskampen en toptenniskampen van deze zomer hier...