Voetbalclinics

Clinics tijdens Topvoetbalkamp, voetbalkamp en andere Nationale Sportkampen, o.a. Pierre Regnault, Nederlands team, Jong Oranje, topcoach, topspelers met demo, oefeningen, handtekeningen en voetbalclinic

Clinics van Topspelers


Tijdens de Nationale Voetbalkampen krijgt iedereen een clinic van een topspeler. Ieder jaar proberen we weer een fantastische topspeler te strikken, maar i.v.m. transfers en trainingsschema's is het niet altijd mogelijk om ver vantevoren aan te geven wie er langs komt. Wel zorgen we dat er altijd een fantastische clinic is. 
 

Clinics van Topcoaches en andere specialisten

Als jij op kamp bent geweest bij de Nationale Sportkampen, dan ben je waarschijnlijk Pierre Regnault tegen gekomen. Pierre heeft een behoorlijk CV opgebouwd als oud-trainer van o.a. Dirk Kuyt, Naomi van As en bondscoach van de athletiek. Tegenwoordig combineert hij coordinatie en loopscholing met de bal. Zijn clinics zijn fanatiek, afwisselend en super leuk!

De Video-analyse wordt gedaan door een aantal personen tijdens de topsportkampen. Zij laten jou in beweging zien en geven je handige tips waarmee jij je kan verbeteren. Super leuke en hartstikke leerzaam.