Daginformatie Clinicdag Keepen

Super dat jij naar de Clinicdag Keepen komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor de start van de Clinicdag.

Kan jij geen genoeg krijgen van ballen stoppen, blocksliden en duiken? Dan is de Clinicdag Keepen helemaal geschikt voor jou! Je gaat namelijk de gehele dag keepen!  De Clinicdag begint om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 
 
De Clinicdag Keepen
Tijdens de Clinicdag Keepen ga je de gehele dag keepen! Alle technieken komen voorbij en aan het eind van de dag ben jij nog beter in het stoppen van ballen! Tijdens de Clinicdag komt er een topkeeper langs om jou nog meer tips te geven! Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastische en leerzame dag van te maken!

Clinicdag Keepen hockey
Clinicdag Keepen hockey
Hockeykeeper
Keeper hockey

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en keepersuitrusting

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Regenkleding

  • Een extra setje schone kleding 

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
Contact
Als je ouders voor of tijdens de Clinicdag vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan keepen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor de Clinicdag Keepen kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van de clinicdag aan ons weten.


 
 Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gave, leuke en leerzame dag te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op de Clinicdag!