Daginformatie Clinicdag Scoren

Super dat jij naar de Clinicdag Scoren komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor de start van de Clinicdag.

De Clinicdag Scoren is bedoeld voor iedereen die niets liever doet dan doelpunten maken! De Clinicdag begint om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 
 
De Clinicdag Scoren
Tijdens de Clinicdag Scoren ga je de hele dag doelpunten maken en speel je diverse partijvormen. Tijdens de Clinicdag komt er een topspits langs om jou nog meer tips te geven! Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastische en leerzame dag van te maken!

Clinicdag Scoren
Clinicdag Scoren
Clinicdag Scoren
Hockeykamp F'jeugd

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

  • Een regenjas (ook wanneer het niet regent).

  • Een extra setje schone kleding.

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
Contact
Als je ouders voor of tijdens de Clinicdag vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor de Clinicdag Scoren kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van de clinicdag aan ons weten.
 
 Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gave, leuke en leerzame dag te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op de Clinicdag!