Nationale Hockey- en Keepersdag LMHC Laren

Super leuk dat jij naar de Nationale Hockey- en Keepersdag komt! Op deze pagina vind je alle informatie over de Nationale Hockey- en Keepersdag 22 februari 2020 op Larensche MHC.

Hoe kan je de tweede seizoenshelft beter beginnen dan met een masterclass van de beste hockeyers en hockeysters? Met de Nationale Hockey- en Keepersdag natuurlijk! Wat onwijs leuk dat jij er bij bent.
 
Tijden
De Nationale Hockey- en Keepersdag start zaterdag 22 februari om 10:30. Je bent vanaf 10:00 van harte welkom. Om 16:30 is de Nationale Hockey- en Keepersdag helaas afgelopen. Je ouders zijn de gehele dag welkom om te komen kijken maar nodig ze vooral uit voor de afsluiting om 16:00.

Locatie
De Nationale Hockey- en Keepersdag op 22 februari is op Larensche MHC. Het adres van Larensche MHC is: Eemnesserweg 33a, 1251 NB Laren. De hockeyers verzamelen 's ochtends in het clubhuis. Bij de ingang boven kan jij je aanmelden bij de infotafel.

Dagindeling
10:00 – 10:30: Aankomst van jou
10:30: Welkomstwoord
10:45: Hockeydemo van Jasper Tukkers, Sander van Berkel, Bente van der Veldt, Danique van der Veerdonk, Noor Omrani, Valentijn Charbon, Maartje Kaptein, Danique Visser en nog heel veel andere (jeugd)internationals
10:50: Start trainingen onder begeleiding van de begeleiders en toppers (tussendoor wordt geluncht)
16:00: Afsluiting van Nationale Hockey- en Keepersdag met een grote eindshow
16:30: Einde Nationale Hockey- en Keepersdag

Toppers
Tijdens de Nationale Hockey- en Keepersdag zal je toppers als Jasper Tukkers, Sander van Berkel, Bente van der Veldt, Danique van der Veerdonk, Noor Omrani, Valentijn Charbon, Maartje Kaptein, Danique Visser en nog vele andere tegen komen. Allemaal laten ze in een hockeydemonstratie zien hoe goed ze zijn. Tijdens de hockeyoefeningen komen de toppers jouw tips geven en tijdens de handtekeningen jacht kan je alle handtekeningen scoren van deze (jeugd)internationals. Wil jij alles weten van de toppers? Raadpleeg dan deze link en lees alles over hun hockeycarrière.

Nationale Hockeydag de clinicdag voor hockeyers en keepers met Daan Dekker
Topper Nationale Hockey- en Keepersdag Laren Boris Burkhardt
Carlien Dirkse van den Heuvel clinic hockey tijdens Nationale Hockey- en Keepersdag
Topper keeper hockey Nationale Hockey- en Keepersdag Hidde Brink

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en warme hockeykleding (thermokleding, muts, handschoenen, lange broek, dikke trui en jas). Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

  • Een regenjas en -broek (ook wanneer het niet regent).

  • Een extra setje schone warme kleding.

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Tijdens de Nationale Hockey- en Keepersdag is de bar de gehele dag geopend. Je ouders kunnen dus lekker een kopje koffie, thee of iets fris halen.
 
Contact
Als je ouders voor of tijdens de Nationale Hockey- en Keepersdag vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


 
Indian Maharadja stick Gravity 40


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor de Nationale Hockey- en Keepersdag kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit voor 18 februari aan ons weten.

 


 
Doe mee aan een zomerkamp en kies jouw gratis Indian Maharadja stick
De Nationale Hockey- en Keepersdag is heel leuk, maar voor de ultieme kampervaring is een zomerkamp het allerbeste! Bij aanmelding voor 1 april kan jij zelf jouw gratis Indian Maharadja stick kiezen. Je kan kiezen uit 26 verschillende sticks. Wees er snel bij want op = op. Bekijk hier het volledige zomeraanbod. 

 
Wij hopen dat jij er al net zoveel zin in hebt als wij, want het belooft een fantastische en leerzame dag te worden! 

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op de Nationale Hockey- en Keepersdag!


 
Indian Maharadja stick White Sword