Nationale Voetbalkampen op Den Bosch!

Nationale Voetbalkampen
Wil jij deze zomer lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Doe dan mee aan de Nationale Voetbalkampen op BVV! Wij houden rekening met alle leeftijden en niveau's, zodat je altijd uit een voetbalkamp kan kiezen dat het beste bij je past. Je kan je inschrijven voor een Voetbal-, Topvoetbal- en Voetbalkeeperskamp.

Van 8 juli - 12  juli 2019 zijn er voor kinderen van 5 t/m 14 jaar de Nationale Voetbalkampen in Den Bosch. 

De ervaren begeleiders leren jou om net zo te passeren als Messi en te scoren zoals Ronaldo. De individuele aandacht en uitdagende trainingsvormen zullen er voor zorgen dat jouw voetbalskills worden verbeterd en je kwaliteiten meer worden benut. Hoogtepunten zijn onder andere de Nationale Penaltybokaal en de clinics van bekende (ex-)profspelers. Het voetbalkamp is een dagkamp van vijf dagen. Er is geen mogelijheid om te blijven slapen. 

Uiteraard wordt je op je eigen leeftijd en niveau ingedeeld voor maximaal voetbalplezier. Wil je graag bij je teamgenootjes zitten? Dat is geen enkel probleem! Laat het even weten bij de aanmelding wie je teamgenootjes zijn en dan regelen wij het verder.

De deelnemers van het voetbalkamp slapen thuis en het kamp duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Plezier, sportiviteit en veiligheid zijn het meest belangrijk. Er is dan ook een EHBO aanwezig op ieder kamp.