Bij aanmelding voor een hockeykamp van minimaal drie dagen krijg je een hockeystick cadeau.

Gratis hockeystick bij aanmelding voor een hockeykamp van drie dagen of langer in de voorjaars-, mei- zomer- en herfstvakantie!

Wij zijn super, super trots, want we hebben weer een fantastische deal kunnen sluiten voor onze deelnemers. In 2022 krijg jij een gratis hockeystick bij aanmelding voor een hockeykamp van drie dagen of langer! Deze actie geldt tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie en de herfstvakantie.


Hoe werkt het?

Kies het hockeykamp waar jij naar toe wilt gaan dit jaar op deze pagina. Meld je aan en geef aan welke maat stick jij wilt. Wij zullen zorgen dat een stick in de door jouw gekozen maat klaar ligt op het kamp. De aanmeldingen die voor de woensdag voor aanvang van het kamp bij ons binnen zijn, ontvangen de stick op de eerste kampdag. Meld jij je aan op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Wij proberen jouw stick zo snel mogelijk na te leveren. Wanneer wij een stick moeten opsturen, worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Als je wil hockeyen wil je natuurlijk een goede en mooie stick hebben. Dat dachten wij ook! Dankzij Indian Maharadja profiteer jij bij aanmelding voor een hockeykamp van drie dagen of langer! Want alle inschrijvingen krijgen een gratis hockeystick t.w.v. maximaal €170,-. De waarde is afhankelijk van de maat en de samenstelling van de stick. BELANGRIJK: op=op, er is een beperkte voorraad.

Er zijn verschillende maten sticks waar je uit kan kiezen: 30", 32", 34", 35" en 36,5" (voor een stick in maat 36,5" wordt een bijbetaling van €12,50 gevraagd). Er is een beperkte voorraad, dus zorg dat je er snel bij bent. 

Kies je kamp

Ontdek alles over de hockeykampen op deze overzichtspagina van alle de leukste hockeykampen van Nederland. 

Voorwaarden Stickactie

- Gratis bij alle hockeykampen van drie dagen of langer in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie. De actie geldt niet op losse clinicdagen.
- Bij een stick maat 36,5" (adult) wordt er een bijdrage van €12,50 gevraagd
- 2 maanden garantie vanaf de eerste dag van het kamp (geen geld terug, wel een andere stick, geen garantie op het grip)
- 1 stick per deelnemer per kamp
- Niet in combinatie met vroegboekkorting of andere kortingen, met uitzondering van de VIP-korting.
- De stick bestaat uit composiet, soms met percentage carbon (junior) en minimaal 20% carbon (senioren maat 36,5")
- Stick is niet in te ruilen voor geld
- Stick heeft een maximale waarde van €180,00. Dit verschilt per maat en carbonpercentage. The Indian Maharadja levert sticks die op dat moment beschikbaar zijn.
- Stick kan niet worden omgewisseld
- Heb jij je kamp geboekt voor het ingaan van de stickactie? Wij nemen contact met jou op over welke maat stick jij graag wilt hebben.
- Heb je een annuleringsverzekering afgesloten? Dan mag je bij annulering kiezen om de stick te ontvangen tegen een gereduceerd tarief, of kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van het kamp. Hierna wordt het gereduceerde tarief wel in rekening gebracht.
volg deze link en kies een kamp

Hoe selecteer ik mijn stick en wanneer krijg ik deze?

Selecteer op de tweede pagina van het aanmeldformulier bij extra's de maat van de stick. Wij zullen zorgen dat jij tijdens het kamp de stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt. De stick die jij ontvangt is afhankelijk van de voorraad bij Indian Maharadja. De aanmeldingen die voor de woensdag voor aanvang van het kamp bij ons binnen zijn, ontvangen de stick op de eerste kampdag. Meld jij je aan op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Wij proberen jouw stick zo snel mogelijk na te leveren. Wanneer wij een stick moeten opsturen, worden er verzendkosten in rekening gebracht.


Specificaties van The Indian Maharadja sticks

Materiaal: De stick bevat uit composiet met soms een percentage carbon (junior) en minimaal 20% carbon (36,5")
Ondergrond: veld
Maatrange: 30", 32", 34", 35" en 36,5" (bijbetaling bij 36,5" van €12,50)
volg deze link en kies een kamp


 
Logo NSK
Logo IM
Logo RTP

Samenwerking Nationale Sportkampen, Indian Maharadja en Right To Play

 

Right To Play

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Met onze spelend-leren methode zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst. Ontdek meer over het werk van Right To Play.


Doneer

Nationale Sportkampen en The Indian Maharadja roepen daarom U als ouder op een donatie te doen aan Right To Play. Terwijl Uw kind speelt en leert op één van onze kampen laat U voor €10,- al twee kinderen meedoen aan de programma’s van Right To Play, een zomer/winter lang. Bij aanmelding kunt u op de tweede pagina een donatie doen. Als dank ontvangt uw zoon/dochter onderstaand leuke en handige tasje op de eerste dag van je kamp.