Gratis Indian Maharadja-hockeystick bij een zomerkamp 2019

OP=OP

gratis stick hockeykamp zomer 2019 indian maharadja

Gratis stick bij een hockeykamp in de zomer 2019

 

Wij zijn er super, super trots op. Vanaf 2019 heeft Nationale Sportkampen het mooiste en sterkste hockeymerk als nieuwe partner: Indian Maharadja! Samen met hen gaan we de hockeywereld innoveren en de kinderen in Nederland nog leukere kampen aanbieden. We beginnen meteen goed.

Als je wil hockeyen wil je natuurlijk een goede en mooie stick hebben. Dat dachten wij ook! Dankzij Indian Maharadja profiteer jij bij aanmelding voor een hockey- en tophockeykamp in de zomer. Want voor alle inschrijvingen tot 1 april krijg jij een gratis hockeystick t.w.v. maximaal €170,-! Daarnaast krijgt iedere deelnemer die meedoet aan een meerdaags hockeykamp in 2019 een gratis Nationale Sportkampen shirt t.w.v. 25 euro. Ja, we pakken dit jaar groots uit!

 

Keuze uit 26 sticks bij je zomerkamp

Omdat iedere hockeyer zijn eigen voorkeuren heeft, kan je kiezen uit maar liefst 26 sticks in een maatrange van 32", 34", 35" en 36,5". De beschikbaarheid per stick verschilt per maat, soort en kleur. Ook is er een bepertke voorraad, dus Bekijk hieronder welke sticks er zijn in de maat van de deelnemer. 
 

The Indian Maharadja

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding. The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART !


Voorwaarden Stickactie Indian Maharadja

- Gratis bij alle hockeykampen in juli en augustus
- 2 maanden garantie vanaf de eerste dag van het kamp (geen geld terug, wel een andere stick)
- 1 stick per deelnemer per kamp
- Actie loopt tot 1 april 2019, maar er is beperkte voorraad per stick. Snelle aanmelders hebben dus meer keuze
- Stick voorraad wordt iedere dag bijgewerkt. Nationale Sportkampen houdt het recht om een alternatief aan te bieden als de stick niet meer op voorraad is
- Stick is niet in te ruilen voor geld
- Ga je naar meerdere kampen in de zomer, maar wil je geen tweede stick? Dan krijg je korting. Neem hiervoor contact op met info@nationalesportkampen.nl of bel 035-5445330 

  

Welke maat stick moet ik hebben?

Hoe meet ik nu de goede maat?

Stap 1: Ga rechtop staan met de voeten naast elkaar. 
Stap 2: Voel waar de voorkant van het heupbot zit. (bovenaan het stuk wat rechtomhoog gaat. In de afbeelding hiernaast ziet u precies welk punt dat is)
Stap 3: Houdt daar uw meetlint tegenaan en laat hem naar de grond gaan. (U weet nu het aantal centimeters van het heupbot tot de grond)
Stap 4: deel het aantal centimeter met 2,54 en rond dat af naar een heel cijfer en u heeft de juiste stickmaat in inches.
 
Koop nooit een stick tot aan de navel. Dit is veel te groot. Het is onmogelijk om dan goed de techniek aan te leren omdat je alles gaat compenseren met:

- je hockeyhouding. Je kan nog maar moeilijk laagzitten met zo'n lange stick.
- je schouders. Je moet op een of andere manier toch die bal wegslaan
En het vervelendst van alles is: je hebt de bal ver van je af waardoor het voor je tegenstander makkelijker is om de bal af te pakken!

 

Hoe selecteer ik mijn stick en wanneer krijg ik deze?

Kies op het aanmeldformulier bij extra's voor de stick en wij zorgen dat deze op de eerste dag van jouw zomerkamp aanwezig is. Hoe tof?! Aanmelden kan heel gemakkelijk, volg deze link en kies een kamp. Let op: alleen geldig met ieder soort hockeykamp in de zomervakantie. Er is beperkte voorraad per stick. Snelle aanmelders hebben dus meer keuze.


Specificaties van The Indian Maharadja sticks

Materiaal: per stick staan de specificaties vermeldt als je door klikt. 
Ondergrond: veld
Maatrange:  36,5 inch, 35 inch, 34 inch of 32 inch.
 

 

Bekijk alle mogelijkheden voor de hockeykampen in de zomervakantie hier.Straks sta jij in de zomervakantie onder een heerlijk zonnetje op kamp te trainen met jouw nieuwe hockeystick.

Dat moet je nu al een lekker gevoel geven, dat kan niet anders. Dus wacht niet langer en ga onderaan deze pagina naar het overzicht van de verschillende hockeykampen van deze zomer, kies een locatie bij jou in de buurt en de stick is van jou! Wil je eerst kijken naar de specificaties van de verschillende sticks? Dat kan, klik op één van de sticks en check it out!

 

Junioren sticks Indian Maharadja 32" 

Junioren sticks Indian Maharadja 34" 

Junioren sticks Indian Maharadja 35" 

Junioren/senioren sticks Indian Maharadja 36,5"