Helaas is deze actie 2 juni afgelopen!

Ik weet genoeg: volg deze link en kies een kamp
Wij zijn er super, super trots op. Vanaf 2019 heeft Nationale Sportkampen het mooiste en sterkste hockeymerk als nieuwe partner: The Indian Maharadja! Samen met hen gaan we de hockeywereld innoveren en de kinderen in Nederland nog leukere kampen aanbieden. We beginnen meteen goed.

Als je wil hockeyen wil je natuurlijk een goede en mooie stick hebben. Dat dachten wij ook! Dankzij Indian Maharadja profiteer jij bij aanmelding voor een hockey- en tophockeykamp met overnachting in de zomer. Want alle inschrijvingen tot 3 juni krijgen een gratis hockeystick t.w.v. maximaal €179,-! Daarnaast krijgt iedere deelnemer die meedoet aan een meerdaags hockeykamp in 2019 een gratis Nationale Sportkampen shirt t.w.v. 25 euro. Ja, we pakken dit jaar groots uit!

Er zijn verschillende maten sticks waar je uit kan kiezen: 32", 34" en 36,5". Er is een beperkte voorraad, dus zorg dat je er snel bij bent. 
volg deze link en kies een kamp


The Indian Maharadja
The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding. The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART !

Voorwaarden Stickactie Indian Maharadja
- Gratis bij alle hockeykampen met overnachting in juli en augustus, met uitzondering van Hockeykamp Barcelona
- 2 maanden garantie vanaf de eerste dag van het kamp (geen geld terug, wel een andere stick)
- 1 stick per deelnemer per kamp
- Niet in combinatie met vroegboekkorting of andere kortingen, met uitzondering van de VIP-korting. Is er een korting op je kamp? Dan kan je de vroegboekkorting omruilen voor een stick.
- Actie loopt tot 3 juni 2019, maar er is beperkte voorraad sticks. Snelle aanmelders hebben dus meer kans
- De kleur en soort kan je niet kiezen. De stick bevat minimaal 20% carbon (junior) en minimaal 40% carbon (36,5")
- Stick is niet in te ruilen voor geld
- Ga je naar meerdere kampen in de zomer, maar wil je geen tweede stick? Dan krijg je korting. Neem hiervoor contact op met info@nationalesportkampen.nl of bel 035-5445330 
- Heb jij je kamp geboekt voor 1 februari 2019? Dan mag de dan geldende vroegboekkorting geruild worden met een stick.
- Heb jij een abonnement? Dan is het mogelijk om de stick tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Neem hiervoor contact op met info@nationalesportkampen.nl of bel 035-5445330 
volg deze link en kies een kamp
  
Welke maat stick moet ik hebben?
Hoe meet ik nu de goede maat?

Stap 1: Ga rechtop staan met de voeten naast elkaar. 
Stap 2: Voel waar de voorkant van het heupbot zit. (bovenaan het stuk wat rechtomhoog gaat. In de afbeelding hiernaast ziet u precies welk punt dat is)
Stap 3: Houdt daar uw meetlint tegenaan en laat hem naar de grond gaan. (U weet nu het aantal centimeters van het heupbot tot de grond)
Stap 4: deel het aantal centimeter met 2,54 en rond dat af naar een heel cijfer en u heeft de juiste stickmaat in inches.
 
Koop nooit een stick tot aan de navel. Dit is veel te groot. Het is onmogelijk om dan goed de techniek aan te leren omdat je alles gaat compenseren met:

- je hockeyhouding. Je kan nog maar moeilijk laagzitten met zo'n lange stick.
- je schouders. Je moet op een of andere manier toch die bal wegslaan
En het vervelendst van alles is: je hebt de bal ver van je af waardoor het voor je tegenstander makkelijker is om de bal af te pakken!
 
Hoe selecteer ik mijn stick en wanneer krijg ik deze?
Kies op het aanmeldformulier bij extra's voor de stick en wij zorgen dat deze op de eerste dag van jouw zomerkamp aanwezig is. Hoe tof?! Aanmelden kan heel gemakkelijk, volg deze link en kies een kamp. Let op: alleen geldig met ieder soort hockeykamp met overnachting in de zomervakantie, exclusief het hockeykamp Barcelona. Er is beperkte voorraad sticks. Snelle aanmelders hebben dus meer kans.

Specificaties van The Indian Maharadja sticks
Materiaal: minimaal 20% carbon bij junioren en minimaal 40% bij
Ondergrond: veld
Maatrange:  36,5 inch, 35 inch, 34 inch of 32 inch.
volg deze link en kies een kamp

Bekijk alle mogelijkheden voor de hockeykampen in de zomervakantie hierStraks sta jij in de zomervakantie onder een heerlijk zonnetje op kamp te trainen met jouw nieuwe hockeystick.

We kunnen niet toezeggen welke stick je krijgt, maar je maakt kans op de volgende sticks:Wat zijn ze mooi he!

 

Junioren sticks Indian Maharadja 34"


 

 

Junioren/senioren sticks Indian Maharadja 36,5"