Hockeykamp Barcelona

Op deze pagina vind je alle informatie over het Hockeykamp Barcelona

De laatste belangrijke zaken worden geregeld. De laatste aanmeldingen komen nog binnen en de vluchten zijn geboekt. Het Barcelona kamp komt nu wel heel dichtbij! En wij hebben er heel, heel, heel erg veel zin in! Onze Barca crew is al een tijdje bezig om er een super gaaf kamp van te maken.

Wij gaan met een geweldig leuke groep naar Barcelona en zullen veel leuke dingen gaan doen. Zo gaan wij naar de prachtige stad Barcelona waar wij met een leuke activiteit de stad gaan verkennen. Wij gaan lekker veel hockeyen en zoeken de zon en verkoeling op bij het zwembad op de club. Het zou natuurlijk geen Barcelonakamp zijn als wij het strand zouden overslaan, dus uiteraard gaan wij heerlijk afkoelen op één van de mooie stranden van dit metropool.

Hieronder vind jij alle benodigde informatie. Mocht jij vragen hebben, dan kan je ons altijd bereiken per telefoon (035-544 5330) of email.

Kampinformatie

De hockeyclub waar wij de gehele kampperiode zullen verblijven heet Club Deportivo Egara. Deze tophockeyclub is opgericht in 1935 en heeft twee maal een grote prijs gewonnen namelijk de Europacup 1.
Op het terrein van de hockeyclub is een mooi veld voor ons gereserveerd waar wij ons tentenkamp op zullen slaan. De tenten zijn voor 8-10 personen. Jongens, meisjes slapen apart van elkaar. Wel is er altijd een begeleider wakker en in de buurt, mocht er wat zijn. Voor de overige faciliteiten gebruiken wij het clubgebouw en de kleedkamers.

Er is op de hockeyclub ook een zwembad(!). Dit is natuurlijk ideaal om na het hockeyen even af te koelen. En daar gaan we dus ook zeker gebruik van maken!

Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is op de club 24 uurs camerabeveiliging en is er een bewaker aanwezig en zit bij het zwembad een badmeester.

Wij zullen tijdens het kamp meerdere uitjes doen naar de stad Barcelona. Zo zullen wij naar de Ramblas en andere mooie plekjes gaan. De exacte invulling van de staddag is nog een grote verassing. Het is voor de deelnemers niet toegestaan om zelf op pad te gaan, er zal altijd een begeleider aanwezig zijn. Op één van de dagen is het Fluordag. Vergeet dus niet je fluoriserende kleding!

Alcohol- en drugsgebruik zijn strikt verboden voor zowel de begeleiders als de deelnemers. Ook is het niet toegestaan om tijdens het kamp te roken.

Voor de nieuwsgierige deelnemers, ouders en de deelnemers die direct naar de locatie worden gebracht is het handig om de volgende gegevens te noteren:

Adresgegevens Club Deportivo Egara
Carrer Jacint Badiella 5
Pla del Bon Aire 08220
Terrassa (Barcelona, España)
www.egara.es

Begeleiding

De begeleidersgroep zal bestaan uit begeleiders die meerdere jaren ervaring hebben met het begeleiden van sportkampen en zijn al langere tijd werkzaam voor Nationale Sportkampen. Ook dit jaar gaan er begeleiders mee die al eerder het kamp in Barcelona hebben begeleid. Kortom: de beste begeleiding staat voor jou klaar!

Voor de ouders

Voor vragen en opmerkingen kunt u vooraf en tijdens het kamp altijd contact opnemen met ons door dit nummer te bellen: 035-544 5330. We zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar en in de avonduren staat deze telefoon, tijdens kampperiodes, voor noodgevallen doorgeschakeld naar iemand van de organisatie. Vlak voor het kamp krijgt u ook het telefoonnummer van de kampcoördinator, dit is echter uitsluitend voor spoedgevallen.

Programma

De begeleiders zijn al druk bezig geweest om een super leuk programma neer te zetten. Wat wij allemaal gaan doen blijft nog geheim, maar het wordt zeker heel tof! Hieronder de dagverdeling:

Vrijdag 2 augustus

Kennismaking

Zaterdag 3 augustus

Hockey

Zondag 4 augustus

Hockey

Maandag 5 augustus

Hockey

Dinsdag 6 augustus

Staddag

Woensdag 7 augustus

Hockey

Donderdag 8 augustus

Stranddag

Vrijdag 9 augustus

Hockey

Zaterdag 10 augustus

Afscheid en vertrek

Hockeyprogramma

“Oeh, hockeyen in hartje zomer @ Barcelona, dat zal wel warm zijn…”

Jazeker is dat warm! Maar wij staan op tijd op om lekker vroeg al te gaan hockeyen. Wij zullen een echte Spaanse Siesta houden en dan gaan wij later in de middag het veld weer op. Wij houden dus goed rekening met de warmte en zorgen voor voldoende rust, afkoeling en water.

Iedereen wordt ingedeeld op niveau en leeftijd. Het kan zijn dat de groepen iedere dag er een beetje anders uitzien, maar uiteindelijk willen wij dat jij het meeste plezier hebt en de grootste uitdaging. Wij hebben goede trainers mee met een super tof programma, dus dat gaat helemaal goed komen!

Kampthema

Het centrale thema van het kamp is WIE IS DE SPANJAARD. Tijdens het kamp spelen wij dagelijks een vorm van Wie is de Mol? Jij zal leuke spellen spelen om met jouw team of individueel punten te verdienen. Op de eerste kampdag zal er meer worden verteld over het kampthema en hoe jij de meeste punten kan verdienen. De winnaars krijgen natuurlijk een leuke prijs.

Woensdag is het fluordag. Trek jouw meest felle outfit aan en shine de hele dag! De zon zal de kleuren nog mooier maken.

Wat neem je mee:

 • Luchtbed, slaapzak en kussen

 • Toiletspullen en zonnebrand

 • Zwemkleding en handdoeken (voor zwemmen/strand en voor dagelijks douchen)

 • Genoeg schone/makkelijke dunne kleding

 • Schoenen (makkelijke loopschoenen voor de staddag), slippers

 • Meerdere setjes sportkleding bestaande uit: een trainingsshort/rokje, sportshirt, hockeysokken en je hockeyschoenen. Het zal warm zijn, dus voor iedere dag een schone set is geen overbodige luxe. Voor de slidingtraining is een regenbroek een goed idee.

 • Spelers: Hockeystick, bitje en scheenbeschermers

 • Keepers: Keeperspak en stick

 • Petje voor de zon, zonnebril, zonnebrand, aftersun (etc.)

 • Bidon/drinkfles

 • Rugzak (voor meenemen van lunchpakket en strandspullen)

 • Kaartspel / Yathzee / dobbelspel etc

 • Boek / tijdschrift

 • Kleding voor themadag: Fluor

 • Zakgeld (voor als je zelf wat tijdens de stad- of stranddag wil kopen, wij zorgen voor eten en drinken)

 • Eventuele medicijnen

 • Paspoort of ID

 • Zorgpas (of bewijs van inschrijving zorgverzekering)

 • Mobiele telefoon mag mee (er is gratis WIFI op de club) echter maken we hier onderling wel een afspraak over m.b.t. het gebruik van mobiele telefoon)


Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies. Er zijn kluisjes aanwezig op de hockeyclub.

Begin en eindtijden kamp

Tijden voor meevliegers en deelnemers die een transfer hebben:

2 augustus:
7:45 Verzamelen op Schiphol (Vertrek 3)
10:15 Vertrektijd vlucht (VY8301)
12:30 Aankomst Barcelona airport
13:15 Vertrek transfer naar club Egara
Vanwege de grote drukte op Schiphol verzamelen wij ruim 2 uur voor vertrek van de vlucht. Jij kan de begeleiders herkennen aan hun blauwe Nationale Sportkampen vesten.

10 augustus:
12:30 Vertrek transfer naar vliegveld
15:50 Vertrektijd vlucht (VY8322)
18:15 Verwachte aankomst Schiphol


Tijden voor deelnemers die op eigen gelegenheid komen:

2 augustus:
Aankomst tussen 14:30 en 15:30

10 augustus:
Ophalen tussen 12:00 en 13:00

Adres: Carrer Jacint Badiella, 5, 08225 Terrassa, Barcelona, Spanje

Reisinformatie

Voor iedereen die gekozen heeft om gebruik te maken van de vlucht via Nationale Sportkampen is onderstaande informatie van belang.

Bagage

Voor de vlucht hanteren wij de bagageregels van de vliegmaatschappij. Deze kan jij nalezen op de website van de Vueling, maar het belangrijkste is het gewicht en de verboden middelen in handbagage.

 • 1 stuk handbagage van 10 kilo (afmeting 55x40x20 cm)

 • ​1 stuk accessoire (kleine tas die onder de stoel past, afmeting 35x20x20 cm)

 • 1 stuks bagage van maximaal 23 kilo (bij constatering van teveel kilo’s komt dit echter voor rekening van de deelnemende persoon c.q. de ouders).

De hockeysticks zullen wij op Schiphol laten vervoeren als bijzondere bagage in een daarvoor bedoelde sticktas en zal geheel voor onze rekening zijn. Het is de bedoeling dat jij één stick meeneemt.

Een koffer bijboeken kan, echter is dit wel voor eigen kosten. Graag even doorgeven aan info@nationalesportkampen.nl dan boeken wij deze bij op jouw ticket.

Opmerkingen/vragen

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopelijk jij ook! Mocht je ondanks al deze informatie toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vamos a Barcelona!

Contact

Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl
 

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het vliegveld of Egara!