Hockey Adventure Camp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp met overnachting komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor de start van het kamp.

Hockey, ontspanning en heel veel plezier. Dit is het Hockey Adventure Camp heel kort samengevat. Jij gaat een waanzinnig kamp beleven die jouw zomervakantie beter maakt dan ooit!

Het kamp start maandag 22 juli om 9:30 uur. Tussen 9:00 uur en 9:30 uur kunnen je ouders je brengen en kennismaken met de coördinator en de begeleiders van het kamp. Om 9:30 uur zal de coördinator een aantal belangrijke afspraken vertellen. Dan is het tijd om afscheid te nemen van je ouders waarna jij drie fantastische dagen gaat beleven. 

Na de kennismaking zullen we meteen gaan hockeyen, zorg dus dat je je hockeykleding al aan hebt. Speciaal voor jou hebben we de beste coördinatoren en begeleiders geselecteerd en klaargestoomd om er een fantastisch kamp van te maken.

Op woensdag 24 juli om 16:30 uur is het kamp weer afgelopen. Het kamp wordt afgesloten met een eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen zijn van harte welkom vanaf 15:45 uur. Om 16:00 uur gaat de eindshow van start.

Tijdens het kamp slapen we in de sporthal op Schaerweijde. Door de leuke aankleding is het heel erg knus, gezellig en ideaal want 's ochtends kan je zo je bed uitrollen het hockeyveld op en in de avond zijn er te gekke activiteiten rondom de velden, dat wil je niet missen!

Het adres van Schaerweijde is: Hein Bottingalaan 1, 3707 HM Zeist.

Het Hockeykamp 
Tijdens het Hockeykamp ga je heel veel plezier maken, lekker hockeyen, is er voldoende uitdaging en zal jij snel nieuwe vrienden maken. 75% van de tijd zal je gaan hockeyen en de overige tijd ga je aan de slag met andere leuke sporten en spellen. Daarnaast ga jij de grootste lol beleven op het springkussen of speel je knotshockey in de boarding. De ideale mix voor het ideale hockeykamp.

De hockeyoefeningen duren 15 minuten, waardoor je veel verschillende technieken en individuele tactieken zal oefenen. Tijdens het hockeyen krijg je goede tips van onze leuke begeleiders, leer je nieuwe, handige technieken en in de spannende wedstrijdjes kan je alles gelijk gaan oefenen. Door de vele balcontacten en goede tips zal je merken dat je aan het einde van dit hockeykamp echt een betere hockeyer geworden bent.

Op één van de dagen komt er ook een topspeler langs om een masterclass te geven. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken!

Het kamp wordt afgesloten met een supergave hockeyshow, waarbij je aan je ouders kan laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Kan jij ook niet wachten?

Kolonisten van Nationale Sportkampen
De avonden van het kamp staan helemaal in het teken van de Kolonisten van de Nationale Sportkampen. Je raadt het al: een variant op het bekende spel. Dit thema staat garant voor een week vol avontuur, spannende opdrachten en leuke uitdagingen. Daarnaast gaan we natuurlijk keihard chillen, lekker eten en elkaar goed leren kennen. 
 

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste kampdag willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een hockeyshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Hockeyshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire hockeyshow. Tijdens de hockeyshow mag jij laten zien hoe goed jij kan hockeyen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de hockeyshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn woensdag van harte welkom vanaf 15:45 uur. Om 16:00 uur gaat de hockeyshow van start. 
Buikschijfbaan
Overnachtkamp Schaerweijde
Hockeykamp op Schaerweijde
Original Hockeykamp

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen nat worden tijdens de activiteiten)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het avondprogramma extra (warme)kleding mee die vies mag worden!

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving

 • Kleding voor Samen-in-Oranje-dag

Hockeykamp

 • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat.


Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 uur en 18:00 uur vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!