Original Hockeykampem

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.

Het Hockey&Funkamp is het ideale kamp voor als je gek bent op hockeyen maar je ook nog andere sporten en activiteiten wilt doen. Het kamp is voor alle hockeyliefhebbers tussen de 6 en 12 jaar. Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren.  

Het kamp

Ochtendprogramma

In de ochtenden gaan we lekker hockeyen. We hebben een uitdagend trainingsprogramma gemaakt met de beste trainers van Nederland. Hierin oefenen we veel op de basistechnieken, doen we spannende spelvormen en zenuwslopende estafettes. Met de handige tips van de enthousiaste begeleiders zal je merken dat je echt beter wordt. De hockeyoefeningen duren allemaal 15 minuten, waardoor er veel afwisseling is. 
 

Middagpauze

Aaaah, let's have a break! In de ochtend zaten er al twee korte pauzes tussen om even uit te rusten en met grappige challenges voor de kampcompetitie, nu is het tijd voor een gezonde lunch met wat drinken en zo nu en dan een snack. Ook doen we met elkaar leuke spelletjes waar wederom punten zijn te verdienen om jezelf met je groep als kampwinnaar te mogen kronen aan het einde van de week.
 

Middagprogramma

In de middag doen we leuke andere activiteiten die afhankelijk zijn van de locatie. Zo gaan we op HC Den Bosch één middag naar de Oosterplas en hebben we in Laren een leuke, spannende speurtocht. De andere dagen doen we veel andere sportieve activiteiten in de middag. We maken hierbij gebruik van de luchtkussens en de vele andere sportmaterialen. Eén ding is zeker, jij zal je geen moment vervelen!

Op één van de dagen komt er ook een topspeler langs om een clinic te geven. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken!

Het kamp wordt afgesloten met een supergave hockeyshow, waarbij je aan je ouders kan laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Kan jij ook niet wachten?

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste dag van het kamp willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een hockeyshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Hockeyshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire hockeyshow. Tijdens de hockeyshow mag jij laten zien hoe goed jij kan hockeyen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de hockeyshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de hockeyshow van start. 
Original Hockeykampen
Clinic
Hockeykamp
Hockeykamp F'jeugd

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

  • Een regenjas en -broek (ook wanneer het niet regent).

  • Een extra setje schone warme kleding.

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.
 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!