Original Hockeykampen HCM Arnhem

Op deze pagina vind je alle informatie over jouw Hockeykamp in de zomervakantie!


Het Hockeykamp op HCM Arnhem (Drielsedijk 17-A, 6841 HJ Arnhem) is misschien wel het leukste hockeykamp van Nederland! In de ochtend ga je lekker hockeyen en in de middag zijn er naast hockey ook nog andere activiteiten. Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 
 
Het kamp
Tijdens dit Hockeykamp wordt er de hele dag gehockeyd, maar ’s middags staan er andere activiteiten op het programma zoals de spectaculaire knotshockeyboarding, hindernisbaan of buikschuifbaan. Op één van de dagen komt er ook een topper langs om een clinic te geven. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken! Veel plezier maken en ondertussen beter worden door de uitdagende en leuke oefeningen, is waar dit kamp om gaat. We gaan trainen in een aantal hele toffe thema's: Scoren, Duels, Passeren, 3D en Hockeyen onder druk. Na dit kamp ben jij een nog betere hockeyer geworden.

Oranje Magic
Dit kamp organiseren wij samen met Hockeykampen.nl. Zij hebben dit jaar een geweldig thema, namelijk Oranje Magic. Woensdag is het Oranjedag. Dit betekend dat jij in jouw oranje outfit mag komen. Op woensdag kleurt heel het kamp namelijk Oranje.

Eindshow 
De laatste dag wordt afgesloten met een spectaculaire hockeyshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de eindshow van start.

Original Hockeykampen
Clinic
Hockeykamp
Hockeykamp F'jeugd

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

  • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent).

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks).

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!