Internationaal Tophockeykamp Amersfoort met overnachting

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.

Kan jij geen genoeg krijgen van hockey en doe je niets liever? Dan is het Internationale Tophockeykamp helemaal geschikt voor jou! Je gaat namelijk de gehele dag hockeyen! Het kamp begint zondag 30 juni om 16:30. Je ouders kunnen je tussen 16:00-16:30 brengen en kennismaken met de coördinator en begeleiders. Om 16:30 zal de coördinator iedereen welkom heten en de belangrijke informatie voor jou en je ouders vertellen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van je ouders en ga jij een onvergelijke week beleven. Op vrijdag 5 juli om 16:30 is het kamp weer afgelopen. Het kamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow, deze start om 16:00.

Het kamp vindt plaats op AMHC Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 234, 3819 AC Amersfoort, Nederland)

Het kamp 
Tijdens het Internationale Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen! Gedurende het kamp krijg je diverse clinics van internationale tophockeyers. Wie er clinics komen geven is nog een verrassing. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. In de avond hebben we een afwisselend programma met leuke spellen en opdrachten. Ook is er voldoende tijd om uit te rusten om de volgende dag weer fit op het hockeyveld te staan. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken!

Fluor Woensdag
Hoe tof! De woensdag staat in het teken van Fluordag. Shine met je meest lichtgevende kleding voor de coolste foto’s en mooiste acties. Vergeet dus vooral jouw fel gekleurde kleding niet!

Eindshow 
Het kamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen zijn vrijdagmiddag van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de eindshow van start.

Original Hockeykampen
Overnachtkamp
Hockeykamp
Hockeykampen met overnachting

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het avondprogramma extra (warme)kleding mee die echt vies mag worden!

 • Fluorkleding voor op woensdag

 • Zaklamp

 • ​Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving


Hockeykamp

 • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op.
 

Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 en 18:00 vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl
 


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.


 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!