Internationaal Topkeeperskamp met overnachting

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp met overnachting komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor de start van het kamp.

​Kan jij geen genoeg krijgen van ballen stoppen, blocksliden en duiken? Dan is het Internationale Topkeeperskamp helemaal geschikt voor jou! Je gaat namelijk de hele dag keepen en 's avonds wacht er een avontuurlijk avondprogramma! Het avondprogramma staat in het teken van "Tropical Summer" met leuke activiteiten in het bos. Natuurlijk is er dagelijks genoeg tijd om tot rust te komen op een van de fatboys om de volgende dag weer fit op het hockeyveld te staan. Jij gaat een te gekke week beleven met een uitgebreid programma waarin je nieuwe vrienden maakt, uitgedaagd wordt met fantastische spellen en uitdagingen en heel veel andere activiteiten. Om de week goed af te sluiten zullen we een klein Caribisch feestje organiseren de laatste avond. Neem jij je zomerse outfit mee?!

Het kamp begint zondag om 16:30 uur. Je ouders kunnen je tussen 16:00-16:30 uur brengen en kennismaken met de coördinator en begeleiders. Om 16:30 uur zal de coördinator iedereen welkom heten en de belangrijke informatie voor jou en je ouders vertellen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van je ouders en ga jij een onvergelijke week beleven. Op zaterdag om 10:00 uur is het kamp weer afgelopen. Je ouders kunnen je dan tussen 10:00 uur en 10:30 uur ophalen.

We verblijven tijdens het kamp op Groepsverblijf de Woensberg in Blaricum, Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen (NH). Hier hebben wij met onze groep een apart veld en zullen we gebruik maken van het omliggende bos.

Het Internationale Topkeeperskamp
Tijdens het Internationale Topkeeperskamp ga je de gehele dag keepen! Tijdens het kamp krijg je diverse clinics van internationals. Welke clinics dit zijn houden wij nog even geheim. Wel kunnen wij verklappen dat er een topkeeper langs komt om een masterclass te geven. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken!

Tropical summer tijdens de Nationale Sportkampen
In de avonden van het kamp gaan wij er een geweldig zomers feest van maken. Spelen leuke spellen, toffe opdrachten om de competitie mee te winnen en natuurlijk mag een heerlijke limonade in de hangmat niet ontbreken! We leren elkaar snel kennen en maken er een heerlijke zomerweek van die we ook tropisch afsluiten. Welke tropisch outfit neem jij mee?

Iedere dag zullen wij rond 8:45 gezamenlijk van de Woensberg naar de hockeyclub in Laren fietsen en aan het einde van de middag als één groep weer terug. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik van de fietsen, jouw veiligheid staat voorop. Bij terugkomst op de Woensberg wacht een heerlijke maaltijd op ons en een zomers avondprogramma.

Fiets jij graag op jouw eigen fiets? Neem dan jouw eigen fiets mee. Lukt het jou niet om jouw eigen fiets mee te nemen? Wij hebben altijd fietsen beschikbaar. Door de grote groep overnachters kan het wel zijn dat de fiets misschien iets te groot of te klein is. Dus wil jij zeker zijn van een fiets met de juiste maat? Neem dan jouw eigen fiets mee. 
 

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op vrijdag willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een hockeyshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Hockeyshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire hockeyshow. Tijdens de hockeyshow mag jij laten zien hoe goed jij kan hockeyen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de hockeyshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn vrijdag van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de hockeyshow van start. 
Internationaal Topkeeperskamp
Salwega
Hockeykamp met overnachting
Wakeboarden

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Onderlaken, kussen en slaapzak (we slapen in stapelbedden)

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor 's avonds extra (warme)kleding mee die ook vies mag worden!

 • Rugzak voor op de fiets

 • Jouw tropical summer outfit

 • Kleding voor Samen-in-Oranje-dag

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving


Hockeykamp

 • Je eigen hockeystick en keepersuitrusting

 • Extra hockeysokken om blaren te voorkomen

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent).

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks).

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat.

 

Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 17:15 - 18:15 uur en tussen 19:00 - 19:30 uur vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.


 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!