Hockey- en beachkamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp met overnachting komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor de start van het kamp.


Pak je zonnebril, zonnebrand, zwemkleding, keeperspak en hockeystick want dit mag absoluut niet ontbreken tijdens het Keepers- en Beachkamp op HBS Bloemendaal. Jij gaat een waanzinnig kamp beleven die jouw zomervakantie beter maakt dan ooit!

Het kamp start maandag 12 augustus om 9:30 uur. Tussen 9:00 uur en 9:30 uur kunnen je ouders je brengen en kennismaken met de coördinator en de begeleiders van het kamp. Om 9:30 uur zal de coördinator een aantal belangrijke afspraken vertellen. Dan is het tijd om afscheid te nemen van je ouders waarna jij vier fantastische dagen gaat beleven. 

Na de kennismaking zullen we meteen gaan keepen. Want keepen, dat doe jij het liefst! We hebben een uitdagend en veelzijdig programma geschreven, dus je zal ook echt beter worden. Dit doen we tot ongeveer half vijf, waarna we aan het avondprogramma beginnen, dat helemaal in het teken zal staan van de beach. Lekker ontspannen in een hangmat of op de fatboys met een heerlijke cocktail (natuurlijk alcoholvrij)! Dat mag ook wel na zoveel inspanning. Ook doen we veel leuke avondactiviteiten en gaan we een keer met z’n allen naar het strand. Speciaal voor jou hebben we de beste coördinatoren en begeleiders geselecteerd en klaargestoomd om er een fantastisch kamp van te maken.

Op donderdag 15 augustus om 16:30 uur is het kamp weer afgelopen. Het kamp wordt afgesloten met een eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen zijn van harte welkom vanaf 15:45 uur. Om 16:00 uur gaat de eindshow van start.

Tijdens het Keepers- en Beachkamp slapen we in stoere legertenten op het complex. Heel erg knus en gezellig en ideaal want 's ochtends kan je zo je bed uitrollen het hockeyveld op en in de avond zijn er te gekke activiteiten rondom de velden, dat wil je niet missen!

Het adres van HBS Bloemendaal is: Bergweg, 2061 KB Bloemendaal.
 

Hockey en strand
Hockey- en beachkamp
Hockeykamp op het strand
Beachkamp

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek 

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het avondprogramma extra (warme)kleding mee die vies mag worden!

 • Neem leuke beachkleding en -accessoires mee

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving

 • Zaklamp


Hockeykamp

 • Je eigen keeperspak, hockeystick en hockeykleding. 

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat.


Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 uur en 18:00 uur vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!