Multisportkamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op Multisportkamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Het Multisportkamp is het leukste en afwisselendste kamp voor alle jongens en meisjes tussen de 8-14 jaar. Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 
 
Het kamp
Het Multisportkamp is afwisselend, sportief en uitdagend. Wat wil je nog meer? Tijdens dit actieve kamp beoefen je de leukste en populairste sporten die er zijn. Van onze ervaren en leuke begeleiders zal jij de basisbeginselen van onder andere hockey, tennis, basketbal, honkbal, atletiek, handbal, volleybal en voetbal gaan leren. Wie weet wordt jij de nieuwe Messi, Billy Bakker of Kiki Bertens en speel je straks de sterren van de hemel. Naast alle leuke sporten zullen we ook gebruik maken van de hindernisbaan, knotshockeyboarding en/of buikschuifbaan. Wij weten nu al dat het een fantastisch kamp gaat worden! 

9:00 – 9:30

Brengen van de kinderen, dit mag eventueel al vanaf 8.30

9:30 – 9:35

Welkomstwoord door coördinator

9:35 – 9:45

Warming-up om de dag goed te beginnen

9:45 – 11:00

Oefeningen en spellen op het veld

11:00 – 11:45

Drinkpauze

11:15 – 12:30

Oefeningen en spellen op het veld

12:30 – 13:35

Lunchpauze

13:35 – 14:15

Oefeningen en spellen op het veld

14:15 – 14:35

Drinkpauze

14:35 – 15:15

Oefeningen en spellen op het veld

15:15 – 15:35

Drinkpauze

15:35 – 16:20

Oefeningen en spellen op het veld

16:20 – 16:25

Opruimen

16:25 – 16:30

Dagafsluiting door coördinator

16:30 – 17:00

Ophalen van kinderen


 

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste dag van het kamp willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een eindshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international van jouw favoriete sport.

Eindshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow. Tijdens de eindshow mag jij laten zien hoe goed jij kan sporten en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de eindshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe acties die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de eindshow van start.


 
Buikschuifbaan Nationale Sportkampen
Voetbal Multisport
Honkbal Multisportkamp
Hockey tijdens Multisportkamp

Wat neem je mee:

  • Sportkleding met sportschoenen voor buiten

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Een regenjas en regenbroek 

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Multisportkamp

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan sporten met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.
 
Groepsfoto multisportkamp
Multisportkamp volleybal

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!