Sport & Spelkamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op Sport & Spelkamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Het Sport & Spelkamp is een leukste en leerzaamste kamp voor alle jongens en meisjes tussen de 4-7 jaar. Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Vind je het kamp zo leuk en wil je nog twee extra dagen blijven? In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem!
 
Het kamp
Het Sport & Spelkamp is bedoeld voor alle kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Tijdens het kamp zullen de kinderen onder begeleiding van de groepsbegeleider diverse oefeningen uitvoeren en spellen spelen. Van basketbal tot hockey en van tikkertje tot Annemaria koekoek. Naast alle leuke sporten en spellen zal er ook volop gebruik worden gemaakt van het springkasteel, de hindernisbaas, de knotshockeyboarding of de buikschuifbaan. Wij weten nu al dat het een fantastisch kamp gaat worden! 

Iedere dag is er een thema. Op die dag zullen we allemaal spellen doen die bij dat thema horen.

Maandag

De Boerderij

Dinsdag

Kastelen en Prinsessen

Woensdag

Knuffels en Boeken


Dagindeling

9:00 – 9:30

Brengen van de kinderen, dit mag eventueel al vanaf 8.30

9:30 – 9:35

Welkomstwoord door coördinator

9:35 – 9:45

Warming-up om de dag goed te beginnen

9:45 – 11:00

Oefeningen en spellen op het veld

11:00 – 11:45

Drinkpauze

11:15 – 12:30

Oefeningen en spellen op het veld

12:30 – 13:35

Lunchpauze

13:35 – 14:15

Oefeningen en spellen op het veld

14:15 – 14:35

Drinkpauze

14:35 – 15:15

Oefeningen en spellen op het veld

15:15 – 15:35

Drinkpauze

15:35 – 16:20

Oefeningen en spellen op het veld

16:20 – 16:25

Opruimen

16:25 – 16:30

Dagafsluiting door coördinator

16:30 – 17:00

Ophalen van kinderen


Eindshow 
De laatste kampdag wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen zijn van harte welkom vanaf 16:00. Om 16:10 gaat de eindshow van start.

 

Sport & Spelkampen
Sport & Spelkampen
Sport & Spelkampen
Sport & Spelkamp

Wat neem je mee:

  • Sportkleding met sportschoenen voor buiten

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Een regenjas en regenbroek 

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Sport en Spelkampen

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan sporten met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.
 
Sport en Spelkampen
Sport & Spelkampen

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!