Tenniskamp

Op deze pagina vind je alle informatie over jouw Tenniskamp met overnachting in de zomervakantie!


Het Tenniskamp is misschien wel het leukste tenniskamp van Nederland! In de ochtend ga je lekker tennissen, in de middag word je uitgedaagd tijdens diverse sporten en spellen en 's avonds wacht er een avontuurlijk avondprogramma! Het avondprogramma staat in het teken van "Tropical Summer" met leuke activiteiten in het bos. Natuurlijk is er dagelijks genoeg tijd om tot rust te komen op een van de fatboys om de volgende dag weer fit op de tennisbaan te staan. Jij gaat een te gekke week beleven met een uitgebreid programma waarin je nieuwe vrienden maakt, uitgedaagd wordt met fantastische spellen en uitdagingen en heel veel andere activiteiten. Om de week goed af te sluiten zullen we een klein Caribisch feestje organiseren de laatste avond. Neem jij je zomerse outfit mee?!

Het kamp begint zondag om 16:30 uur. Je ouders kunnen je tussen 16:00-16:30 uur brengen en kennismaken met de coördinator en begeleiders. Om 16:30 uur zal de coördinator iedereen welkom heten en de belangrijke informatie voor jou en je ouders vertellen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van je ouders en ga jij een onvergelijke week beleven. Op zaterdag om 10:00 uur is het kamp weer afgelopen. Je ouders kunnen je dan tussen 10:00 uur en 10:30 uur ophalen.

We verblijven tijdens het kamp op Groepsverblijf de Woensberg in Blaricum, Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen (NH). Hier hebben wij met onze groep een apart veld en zullen we gebruik maken van het omliggende bos.

Het tenniskamp
Tijdens het Tenniskamp wordt er ’s ochtends getennist en ’s middags staan er andere activiteiten op het programma zoals de spectaculaire knotshockeyboarding, hindernisbaan of buikschuifbaan. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken! 

Tropical summer tijdens de Nationale Sportkampen
In de avonden van het kamp gaan wij er een geweldig zomers feest van maken. Spelen leuke spellen, toffe opdrachten om de competitie mee te winnen en natuurlijk mag een heerlijke limonade in de hangmat niet ontbreken! We leren elkaar snel kennen en maken er een heerlijke zomerweek van die we ook tropisch afsluiten. Welke tropisch outfit neem jij mee?

Iedere dag zullen wij rond 8:45 gezamenlijk van de Woensberg naar de tennisbanen in Laren fietsen en aan het einde van de middag als één groep weer terug. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik van de fietsen, jouw veiligheid staat voorop. Bij terugkomst op de Woensberg wacht een heerlijke maaltijd op ons en een zomers avondprogramma.

Fiets jij graag op jouw eigen fiets? Neem dan jouw eigen fiets mee. Lukt het jou niet om jouw eigen fiets mee te nemen? Wij hebben altijd fietsen beschikbaar. Door de grote groep overnachters kan het wel zijn dat de fiets misschien iets te groot of te klein is. Dus wil jij zeker zijn van een fiets met de juiste maat? Neem dan jouw eigen fiets mee. 
 

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op vrijdag willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een tennishow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Tennisshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow. Tijdens de eindshow mag jij laten zien hoe goed jij kan tennissen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de eindshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe acties die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn vrijdag van harte welkom vanaf 15:45 uur. Om 16:00 uur gaat de tennisshow van start. 
Tenniskamp Nationale Sportkampen
Kampvuur tenniskamp
Tenniskamp clinic
Tenniskamp

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Onderlaken, kussen en slaapzak (we slapen in stapelbedden)

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het thema extra (warme)kleding mee die vies mag worden!

 • Rugzak voor op de fiets

 • Jouw tropical summer outfit

 • Kleding voor Samen-in-Oranje-dag

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving


Tenniskamp

 • Je eigen tennisracket en tenniskleding

 • Gravelschoenen

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

 • Een regenjas en regenbroek 

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat.


Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 uur en 18:00 uur vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 

Tenniskamp Nationale Sportkampen

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan tennissen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.
 
Groepsfoto tenniskamp
Tenniskamp Laren

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!