Hockeykamp België met overnachting

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.

Het Tophockeykamp met overnachting is misschien wel het uitdagendste hockeykamp van België! Je gaat namelijk de hele dag hockeyen en 's avonds wacht er een avontuurlijk avondprogramma! Het avondprogramma staat in het teken van "Kolonisten van Nationale Sportkampen" met leuke activiteiten. Natuurlijk is er dagelijks genoeg tijd om tot rust te komen op een van de fatboys om de volgende dag weer fit op het hockeyveld te staan. Jij gaat een te gekke week beleven met een uitgebreid programma waarin je nieuwe vrienden maakt en uitgedaagd wordt met fantastische spellen die in het teken staan van Kolonisten van Nationale Sportkampen.

Het kamp begint maandag 1 juli om 9:30. Je ouders kunnen je tussen 9:00-9:30 brengen en kennismaken met de coördinator en begeleiders. Om 9:30 zal de coördinator iedereen welkom heten en de belangrijke informatie voor jou en je ouders vertellen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van je ouders en ga jij een onvergelijke week beleven. Op donderdag 4 juli om 16:30 is het kamp weer afgelopen, je ouders zijn dan vanaf 15:45 welkom om te kijken naar de eindshow. 

Tijdens het Tophockeykamp op Herakles slapen we in stoere legertenten. Heel erg knus, gezellig en ideaal want in de ochtend kan je rollend jouw bed uit naar het hockeyveld en in de avond te gekke activiteiten op de club, dat wil je niet missen! 

Het adres van Royal Herakles Hockey Club is: Hockeyweg 1 2500 Lier, België.
 

De stage
Tijdens de Hockeystage op Royal Herakles Hockey Club ga je heel veel hockeyen, word je continu uitgedaagd en heb jij super veel plezier! De hockeyoefeningen duren 15 minuten, waardoor je veel verschillende technieken en individuele tactieken zal oefenen. Tijdens het hockeyen krijg je bruikbare tips van onze leuke begeleiders, leer je nieuwe technieken en speel je verschillende partijvormen. Door de vele balcontacten en goede tips zal je merken dat je aan het einde van dit hockeykamp echt een betere hockeyer geworden bent..
Hockeykamp Amerfsoort
Masterclass van topspeler
Tijdens de stage komt Red Lion, Nicolas De Kerpel, een masterclass geven. Deze wereldkampioen geeft jou leerzame tips zodat jij een nog betere hockeyer wordt. Nicolas De Kerpel is een verdediger en aanvallende middenvelder en speelt bij Royal Herakles HC in Lier. Hij heeft al 33 wedstrijden gespeeld voor de Red Lions waarmee hij in 2018 wereldkampioen werd! In een hockeydemonstratie zal hij laten zien hoe goed hij zelf kan hockeyen. 

Kolonisten van Nationale Sportkampen
De avonden van het kamp staan helemaal in het teken van de Kolonisten van de Nationale Sportkampen. Je raadt het al: een variant op het bekende spel. Dit thema staat garant voor een week vol avontuur, spannende opdrachten en leuke uitdagingen. Daarnaast gaan we natuurlijk keihard chillen, lekker eten en elkaar goed leren kennen.


 

Red Lions and Red Panthers Day
Weet jij het nog? Toen de Red Lions wereldkampioen werden? Na een spannende wedstrijd die eindigde met shoot-outs werden de Red Lions voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen! Wat een super prestatie.

Op de laatste dag van de Hockeystage (donderdag 4 juli) willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor de Red Lions of de Red Panthers te spelen. Daarom is er een hockeyshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn rode outfit komen waardoor het lijkt of alle deelnemers spelen voor de Red Lions of de Red Panthers. 

Hockeyshow 
Red Lions ans Red Panthers Day wordt afgesloten met een spektaculaire hockeyshow. Tijdens de hockeyshow mag jij laten zien hoe goed jij kan hockeyen en wat jij tijdens de hockeystage allemaal hebt geleerd. Tijdens de hockeyshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. 

Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de hockeyshow van start. 
Tophockeykamp België
Clinic
Hockeykamp
Hockeykamp België

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak 

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het thema extra (warme)kleding mee die echt vies mag worden!

 • Fluorkleding voor op donderdag

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving

Hockeykamp

 • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!

 • Drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent).

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks).

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
 

Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 en 18:00 vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl
 


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.

 
 


Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!