Topkeeperskamp Advanced

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Kan jij geen genoeg krijgen van ballen stoppen, blocksliden en duiken? Wil je vijf dagen volop uitgedaagd worden en keepen met andere keepers van hetzelfde niveau? Dan is het Topkeeperskamp Advanced helemaal geschikt voor jou! Je gaat namelijk de gehele dag keepen! Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 
 
Het kamp
Tijdens het Topkeeperskamp Advanced ga je de gehele dag keepen! Gedurende het kamp komen er diverse clinics langs. Welke clinics dit zijn houden wij nog even geheim. Wel kunnen wij verklappen dat er een topkeeper langs komt om een clinic te geven. Wil je weten wie onze toppers zijn? Raadpleeg dan deze link en kom alles te weten over de toppers. Wij hebben de beste en leukste begeleiders en coördinatoren geselecteerd om er een fantastisch en leerzaam kamp van te maken!

Fluor Friday
Hoe tof! De woensdag staat in het teken van Fluordag. Shine met je meest lichtgevende kleding voor de coolste foto’s en mooiste acties. Vergeet dus vooral jouw fel gekleurde kleding niet!

Eindshow 
Op vrijdag wordt het hockeykamp afgesloten met een spectaculaire eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Als je ouders (en andere familie) in de buurt wonen en hier bij willen zijn, zijn ze van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de eindshow van start.  
Topkeeperskamp
Clinic
Nationale Keepersdag
Topkeeperskamp

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en keepersuitrusting

  • Extra hockeysokken om blaren te voorkomen

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Regenkleding

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

  • ​Fluorkleding op vrijdag

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl
 


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen en/of keepen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.

 


 
 Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!