Topkeeperskampen belgië

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op hockeykamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.

Kan jij geen genoeg krijgen van ballen stoppen, blocksliden en duiken? Dan is het Topkeeperskamp op Herakles helemaal geschikt voor jou! Je gaat namelijk de gehele dag keepen! Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren. 

Het adres van Royal Herakles Hockey Club is: Hockeyweg 1 2500 Lier, België.

De stage
Tijdens de Keepersstage op Royal Herakles Hockey Club ga je heel veel keepen, word je continu uitgedaagd en heb jij super veel plezier! De hockeyoefeningen duren 15 minuten, waardoor je veel verschillende technieken zal oefenen. Tijdens het keepen krijg je bruikbare tips van onze leuke begeleiders, leer je nieuwe technieken en speel je verschillende wedstrijdvormen. Door de vele balcontacten en goede tips zal je merken dat je aan het einde van dit hockeykamp echt een betere keeper geworden bent..
Hockeykamp Amerfsoort
Masterclass van topspeler
Tijdens de stage komt Red Lion, Nicolas De Kerpel, een masterclass geven. Deze wereldkampioen geeft jou leerzame tips zodat jij een nog betere keeper wordt. Nicolas De Kerpel is een verdediger en aanvallende middenvelder en speelt bij Royal Herakles HC in Lier. Hij heeft al 33 wedstrijden gespeeld voor de Red Lions waarmee hij in 2018 wereldkampioen werd! In een hockeydemonstratie zal hij laten zien hoe goed hij zelf kan hockeyen. Hij zal laten zien hoe jij als keeper moet reageren op aanvallers.

Het kamp wordt afgesloten met een supergave hockeyshow, waarbij je aan je ouders kan laten zien wat je allemaal hebt geleerd. 

 

Red Lions and Red Panthers Day
Weet jij het nog? Toen de Red Lions wereldkampioen werden? Na een spannende wedstrijd die eindigde met shoot-outs werden de Red Lions voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen! Wat een super prestatie.

Op de laatste dag van de Hockeystage (donderdag 4 juli) willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor de Red Lions of de Red Panthers te spelen. Daarom is er een hockeyshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn rode outfit komen waardoor het lijkt of alle deelnemers spelen voor de Red Lions of de Red Panthers. 

Hockeyshow 
Red Lions ans Red Panthers Day wordt afgesloten met een spektaculaire hockeyshow. Tijdens de hockeyshow mag jij laten zien hoe goed jij kan keepen en wat jij tijdens de hockeystage allemaal hebt geleerd. Tijdens de hockeyshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. 

Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de hockeyshow van start.


 
Topkeeperskamp
Clinic
Nationale Keepersdag
Topkeeperskamp

Wat neem je mee:

  • Je eigen hockeystick en keepersuitrusting

  • Drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Regenkleding

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).
 
Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl
 


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk twee weken voor aanvang van het kamp aan ons weten.
 

 
 Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!