Topvoetbalkamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op voetbalkamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Het Topvoetbalkamp is voor iedereen die niets liever doen dan voetballen. Jij gaat namelijk de hele dag met de bal aan de slag! Het kamp begint iedere dag om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren.  
 
Het kamp
Tijdens dit kamp ben je alleen maar bezig met voetbal, voetbal en nog meer voetbal. De hele dag staat er voetbal op het programma. Door de vele balcontacten, uitdagende oefeningen en spelsituaties zal jij snel een nog betere voetballer worden. Tijdens het kamp komt er een topspeler langs om een clinic te geven. We hebben voor jou de leukste coördinatoren en begeleiders geregeld om jou een fantastisch kamp te laten beleven.

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste dag van het kamp willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een voetbalshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Voetbalshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire voetbalshow. Tijdens de voetbalshow mag jij laten zien hoe goed jij kan voetballen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de voetbalshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de voetbalshow van start.


 
Voetbalkamp Nationale Sportkampen
Voetbal kamp laren
Voetbalkamp schot op goal
Voetbalkamp hooghouden truc

Wat neem je mee:

  • Voetbalschoenen, -kleding en scheenbeschermers

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Een regenjas en regenbroek 

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Voetbalkamp Nationale Sportkampen

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan voetballen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
Groepsfoto voetbalkamp
Voetbalkamp hooghouden

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!