Voetbalkamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op voetbalkamp komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Het Voetbalkamp is misschien wel het leukste voetbalkamp van Nederland! In de ochtend ga je lekker voetballen en in de middag word je uitgedaagd tijdens diverse sporten en spellen! Het kamp begint iedere dag om 9:30 uur en is om 16:30 uur weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Bij kampen met meer dan 25 deelnemers krijg je voor de eerste dag een tijdslot waarin je gebracht moet worden. Dit om opstopping bij aanmelding te voorkomen.

Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator van het kamp kunnen informeren.  

 
Het kamp
Op dit voetbalkamp wordt er 's ochtends gevoetbald en 's middags staan er naast voetbal ook andere activiteiten op het programma zoals de spectaculaire panna-boarding, hindernisbaan en/of buikschuifbaan. Naast de clinic van een topspeler op één van de dagen zullen we ook aan de slag gaan met andere leuke sporten en spellen. We hebben voor jou de leukste coördinatoren en begeleiders geregeld om jou een fantastisch kamp te laten beleven.

De voetbaloefeningen duren 15 minuten, waardoor je veel verschillende technieken en individuele tactieken zal oefenen. Tijdens het voetballen krijg je goede tips van onze leuke begeleiders, leer je nieuwe, handige technieken en in de spannende wedstrijdjes kan je alles gelijk gaan oefenen. Door de vele balcontacten en goede tips zal je merken dat je aan het einde van dit voetbalkamp echt een betere voetballer geworden bent.

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste dag van het kamp willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een voetbalshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Voetbalshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire voetbalshow. Tijdens de voetbalshow mag jij laten zien hoe goed jij kan voetballen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de voetbalshow sta jij in de spotlights en zijn alle ouders, de begeleiders en de andere deelnemers jouw fans. Vanaf 15:45 zijn jouw ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen kijken van harte welkom. Om 16:00 uur gaat de eindshow van start. Dan kan jij laten zien wat je allemaal hebt geleerd tijdens het kamp! Daarnaast krijg jij na de voetbalshow jouw persoonlijke certificaat.


 
Voetbalkamp Nationale Sportkampen
Voetbal kamp laren
Voetbalkamp schot op goal
Voetbalkamp hooghouden truc

Wat neem je mee:

  • Voetbalschoenen, -kleding en scheenbeschermer

  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

  • Een regenjas en regenbroek 

  • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

  • Zonnebrand

  • Oranjekleding op vrijdag

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Voetbalkamp Nationale Sportkampen

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan voetballen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk twee weken voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
Groepsfoto voetbalkamp
Voetbalkamp hooghouden

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!