Voetbal Keeperskamp

Super dat jij in de zomervakantie bij ons op voetbalkamp met overnachting komt! Op deze pagina kan jij alle informatie vinden wat jij nog moet weten voor start van het kamp.


Het Voetbalkeeperskamp is voor iedereen die niets liever doet dan ballen stoppen en mooie reddingen maken. Jij gaat namelijk de hele dag met de bal aan de slag! 's Avonds wacht een avontuurlijk avondprogramma op jou. Het avondprogramma staat in het teken van "Tropical Summer" met leuke zomerse activiteiten. Natuurlijk is er dagelijks genoeg tijd om tot rust te komen op een van de fatboys om de volgende dag weer fit op het voetbalveld te staan. Jij gaat een te gekke week beleven met een uitgebreid programma waarin je nieuwe vrienden maakt, uitgedaagd wordt met fantastische spellen en uitdagingen en heel veel andere activiteiten. Om de week goed af te sluiten zullen we een klein Caribisch feestje organiseren de laatste avond. Neem jij je zomerse outfit mee?!

Het kamp begint maandag 22 juli om 9:30 uur op NOC Kralingen. Je ouders kunnen je tussen 9:00 uur en 9:30 uur brengen en kennismaken met de coördinator en begeleiders. Om 9:30 uur zal de coördinator iedereen welkom heten en de belangrijke informatie voor jou en je ouders vertellen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van je ouders en ga jij een onvergelijke week beleven. Op vrijdag 26 juli om 16:30 uur is het kamp weer afgelopen, je ouders zijn dan vanaf 15:45 uur welkom om te kijken naar de eindshow. 
Het adres van NOC Kralingen is Kralingse Zoom 100-II, 3063 NC Rotterdam.

Tijdens het overnachtkamp op NOC Kralingen slapen we op de nabijgelegen hockeyclub Leonidas. Als je weleens op Leonidas bent geweest, dan heb je de zaalhockeyhal vast al wel eens gezien. Daar zullen we een tentenkamp opbouwen voor de ideale kampsfeer. Heel erg knus en gezellig en ideaal voor het kamp in Rotterdam. In de ochtend rollend je bed uit naar het voetbalveld en in de avond te gekke activiteiten op de club, dat wil je niet missen!
   

Het Voetbalkeeperskamp
Keepen is veel meer dan alleen maar ballen tegen houden, dat weet jij als geen ander! Tijdens het Voetbalkeeperskamp krijg je diverse clinics, werken we aan jouw voetenwerk, krijg je individuele training en zal je deelnemen aan diverse wedstrijdsituaties. We hebben voor jou de leukste coördinatoren en begeleiders geregeld om jou een fantastisch kamp te laten beleven.
 

Tropical summer tijdens de Nationale Sportkampen
In de avonden van het kamp gaan wij er een geweldig zomers feest van maken. Spelen leuke spellen, toffe opdrachten om de competitie mee te winnen en natuurlijk mag een heerlijke limonade in de hangmat niet ontbreken! We leren elkaar snel kennen en maken er een heerlijke zomerweek van die we ook tropisch afsluiten. Welke tropisch outfit neem jij mee?
 

Samen-in-Oranje dag
Is het ook jouw droom om later voor Oranje te spelen? Wedstrijden te spelen in een vol stadion met alleen maar juichende mensen? Op de laatste dag van het kamp willen wij jou laten ervaren hoe het is om voor Oranje te spelen. Daarom is er een voetbalshow waarbij jij in de spotlights staat. Maar nog belangrijker, iedereen mag in zijn oranje outfit komen waardoor het lijkt of iedereen speelt voor Oranje. Dus shine in het oranje en wees voor één dag een international.

Voetbalshow 
Samen in Oranjedag wordt afgesloten met een spectaculaire voetbalshow. Tijdens de voetbalshow mag jij laten zien hoe goed jij kan voetballen en wat jij tijdens het kamp allemaal hebt geleerd. Tijdens de voetbalshow sta jij in de spotlights, staan al jouw fans langs de kant en zullen zij voor jou juichen bij alle toffe passerbewegingen en alle mooie doelpunten die jij maakt. Jouw fans (ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en wie nog meer willen komen) zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de voetbalshow van start. 
Voetbalkeeperskamp Nationale Sportkampen uittrap
Voetbal keeper kamp laren
Redding schot op goal voetbal
Hoge uittrap keeperskamp

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak 

 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers

 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding

 • Neem voor het thema extra (warme)kleding mee die echt vies mag worden!

 • Jouw tropical summer outfit

 • Kleding voor Samen-in-Oranje-dag

 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving


Wat neem je mee:

 • Voetbalschoenen, -kleding, keepershandschoenen en scheenbeschermers

 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken

 • Een regenjas en regenbroek 

 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Nationale Sportkampen is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.


Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Nationale Sportkampen. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).


Contact met je ouders
Iedere dag heb jij tussen 16:30 uur en 18:00 uur vrije tijd. In deze tijd ga jij onder andere even douche/opfrissen maar heb je ook de tijd om even contact op te nemen met jouw ouders.

 

Voetbalkeeperskamp Nationale Sportkampen

Contact
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Nationale Sportkampen
info@nationalesportkampen.nl
035-544 5330
www.nationalesportkampen.nl


Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan voetballen met je vriendjes of vriendinnetjes? 
Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten. 
Groepsfoto voetbalkeeperskamp
Voetbalkeeper kamp

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Kan jij echt niet meer wachten? Kijk dan op onze site, like ons op Facebook of volg ons via Insta­gram. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze activiteiten!
 
Tot op het kamp!