Waarom Nationale Sportkampen?

Nationale Sportkampen - Waarom Nationale Sportkampen?

Het kiezen van een sportkamp is zo makkelijk nog niet. Je wil natuurlijk dat jouw kind een fantastische tijd beleeft, op een plek waar je als ouder je kinds met een goed gevoel achter zult laten. De kwaliteit, veiligheid en begeleiding zijn enorm belangrijk. Bij de Nationale Sportkampen zijn dit de 3 pijlers waarop de organisatie rust. 
 

Sportkampen voor iedereen
Iedereen moet zich helemaal thuis voelen tijdens een sportkamp. Respect voor elkaar staat voorop en onze begeleiders geven veel individuele aandacht: zowel op het veld als buiten het veld. Of je nu al vaker op kamp bent geweest of dat dit de eerste keer wordt, onze begeleider zorgt er voor dat iedereen zich vanaf het begin op zijn/haar gemak voelt. 
 

Breed aanbod
Om je thuis te voelen is het ook belangrijk dat je een sportkamp kiest die bij je past. Bij Nationale Sportkampen kan dat, want wij hebben veel soorten sportkampen. Je kan kiezen voor een eendaags event of een kamp van 3 dagen, een kamp van 4 of 5 dagen of zelfs een week met overnachtingen. Ben je al wat ouder? Ga dan mee op hockeykampen naar Barcelona.
 

Vernieuwend

Door goed te luisteren naar onze deelnemers weten wij precies waar behoefte aan is. Door middel van enquĂȘtes vragen wij waar onze verbeterpunten liggen en wat wij juist niet moeten veranderen. Hierdoor zijn wij in staat om onze sportkampen elk jaar aan te passen en ons aanbod nog beter te maken. Ook kijken we naar trends die spelen in de samenleving. Heb je zelf een goed idee voor een sportkamp? Dan horen we het graag van je! 
 

Onze klant staat centraal
Jij dus! Dit blijkt al uit een aantal zaken die hierboven zijn genoemd. Zo zijn we flexibel en luisteren we goed naar jouw wensen. We proberen op onze website zoveel mogelijk informatie te geven, maar mocht je toch nog vragen hebben dan kun je onze FAQ raadplegen. Is de vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons opnemen.