Nationale Voetbalkampen in Rotterdam!

Nationale Voetbalkampen
Wil jij deze zomer lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Doe dan mee aan de Nationale Voetbalkampen! Wij houden rekening met alle leeftijden en niveau's, zodat je altijd uit een voetbalkamp kan kiezen dat het beste bij je past. Je kan je inschrijven voor een Voetbal-, Topvoetbal- en Voetbalkeeperskamp.

Van 22 juli - 26 juli 2019 zijn er voor kinderen van 5 t/m 14 jaar de Nationale Voetbalkampen in Rotterdam. 

De ervaren begeleiders leren jou om net zo te passeren als Messi en te scoren zoals Ronaldo. De individuele aandacht en uitdagende trainingsvormen zullen er voor zorgen dat jouw voetbalskills worden verbeterd en je kwaliteiten meer worden benut. Hoogtepunten zijn onder andere de Nationale Penaltybokaal en de clinics van bekende (ex-)profspelers. Het voetbalkamp is een kamp van vijf dagen. Je kunt kiezen voor een dagkamp of een kamp met overnachtingen.

Uiteraard wordt je op je eigen leeftijd en niveau ingedeeld voor maximaal voetbalplezier. Wil je graag bij je teamgenootjes zitten? Dat is geen enkel probleem! Laat het even weten bij de aanmelding wie je teamgenootjes zijn en dan regelen wij het verder.

De deelnemers van de dagkampen slapen thuis en voor hen duurt het kamp van 9.30 uur tot 16.30 uur. De deelnemers van de kampen met overnachtingen zullen de hele week getrakteerd worden op een divers programma.

Plezier, sportiviteit en veiligheid zijn het meest belangrijk. Er is dan ook een EHBO aanwezig op ieder kamp. 
 

Bart Vriends komt op het Voetbalkamp op Rotterdam!
Deze topper speelt momenteel bij Sparta Rotterdam, de club die in het nieuwe jaar weer in de Eredivisie gaat voetballen! Bart is 28 jaar oud en zijn positie is verdediger. 
Voor Sparta heeft hij nu al 44 wedstrijden gespeeld en alle kwaliteiten die hij hier heeft geleerd gaat hij jou ook leren!

Wil jij nou dat hij je gaat leren hoe je het beste kan verdedigen, de bal aan de voet kan houden of je teamgenoot kan bereiken?

Geef je dan snel op voor het Voetbalkamp op Rotterdam!