Stage lopen bij Nationale Sportkampen

about us

Komend jaar pakken we weer een paar ambitieuze, leuke projecten op, zoals het organiseren van gave clinics, de hockeykampen in Nederland, Belgiƫ en Spanje en de voetbal-, tennis-, rugby- en volleybalkampen. Voor verschillende functies is het mogelijk om te solliciteren voor een stageplaats. Met iedere stagiair kijken wij naar de best mogelijke manier om voor de opleiding, voor Nationale Sportkampen en natuurlijk voor de stagiair zelf er het meeste uit te halen en de stagiair zich het beste te kunnen laten ontwikkelen in verschillende competenties. Daarbij krijg je veel verantwoordelijkheid voor jouw eigen project.

Doe je een sport, event, of communicatie gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage of zomerstage? Bekijk hieronder de beschikbare vacatures. We hebben verschillende afdelingen, zoals marketing, begeleiding & werving en logistiek dus er zit vast een uitdagende stage voor jou tussen.

Voor meer informatie, bel 035-5445330 en vraag naar Harry Kleuver of mail jouw motivatie en CV naar harry@nationalesportkampen.nl.

Vacatures stage

Diverse stageplekken
Logistieke stage 
Werving & begeleiding 
Marketing Stage

buikschuifbaan Nationale Sportkampen
VIP Nationale Sportkampen
BEGELEIDEN HOCKEY
plezier als begeleider