Tophockeykampen olv deze topspelers! 

Naam

Aanwezig op kamp

Arthur van Doren LMHC Laren 6-7 t/m 10-7
Eva de Goede Schaerweijde 24-8 t/m 28-8
Jasper Tukkers Leonidas 20-7 t/m 24-7 & Den Bosch 17-8 t/m 21-8
Bieke Wijnmaalen LMHC Laren 3-8 t/m 7-8 & 10-8/14-8
Ties Klinkhamer LMHC Laren 13-7/17-7
Sander van Berkel Hilversum MHC 3-8/ 7-8
Thomas Selles  Voordaan 20-7/ 24-7 & LMHC Laren 27-7/ 31-7 
Roos Knijff Groen-geel 24-8/ 28-8 & Schaerweijde 20-7/ 24-7 
Danique van der Veerdonk Den Bosch 13-7 t/m 17-7
Valerie Magis  MHC Warande 13-7/ 15-7
Gitte Michels AMHC Amersfoort 20-7/ 24-7 & Voordaan 24-8/ 28-8
Florine Klinkhamer Hilversum MHC 10-8/14-8
Joelle Ketting MHC HBS 10-8/14-8
Max Kuijpers BH & BC Breda 17-8/ 21-8 
Renee van Laarhoven  Leonidas 24-8/ 28-8
Mila Muyselaar Ring Pass 20-7/ 24-7


Topspelers bij de Nationale Tophockeykampen
Wauw wat zijn we trots. Het is ons gelukt om deze geweldige topspelers te binden. En zij komen niet gewoon een clinic geven, nee, zij nemen de leiding op de tophockeykampen. Dat betekent dat ze meerdere dagdelen aanwezig zijn, zich buigen over het programma, de trainers aansturen en jou super super veel tips gaan geven. Hoe gaaf is dit? 

Let us introduce them to you:

Arthur van Doren

Deze topper heeft weinig uitleg nodig waarom hij een echte geweldenaar is! Hij is 2x uitgeroepen tot beste hockeyer ter wereld, heeft zilver gewonnen op de olympische spelen van Rio en won in 2018 samen met Belgie het wereldkampioenschap. Kortom, hij heeft bijna alles gewonnen wat er te winnen valt. In clubverband werkt hij zijn wedstrijden af voor Bloemendaal Heren 1. Wat is het waanzinnig gaaf dat Arthur erbij is dit jaar!

Eva de Goede

Eva is een echte grootheid in de sport. Ze heeft ontelbaar veel prijzen gewonnen, waaronder 2 gouden medailles op de olympische spelen van 2008 in Peking en van 2012 in Londen. Ook op individueel vlak valt eva in de prijzen. Ze is maar liefst 2x uitgeroepen tot hockeyster van het jaar! Als Eva je niks kan leren dan kan niemand het. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om met Eva samen te werken!

Jasper Tukkers

Jasper Tukkers speelt sinds 2017 bij topclub Den Bosch Heren 1. Daarvoor kwam hij uit voor Push Heren 1. Jasper heeft de volledige jeugdopleiding van Oranje doorlopen en op jonge leeftijd diverse grote toernooien gespeeld. En gewonnen natuurlijk! Jasper heeft ook al heel wat interlands als Jong Oranje international achter zijn naam staan. Jasper wil jou heel graag allemaal coole tricks leren, want daar is hij zelf super goed in. 

Bieke Wijnmaalen

Nog zo'n enorm talent. Bieke speelt bij Laren dames 1 en Jong Oranje. Ze is via Push en Den Bosch bij Laren Dames 1 uitgekomen. Daarnaast heeft Bieke ook in alle jeugdteams van oranje gespeeld. Niet alleen op het veld kan Bieke super goed hockeyen, ook in de zaal is zij met Laren Dames 1 erg succesvol. In 2019 werd Bieke met Laren Dames 1 Europees Kampioen voor clubteams. Bieke kan alles en wil dit graag aan jou overbrengen!
 

Ties Klinkhamer

Dit jaar is Ties er weer bij tijdens een aantal van onze tophockeykampen. Deze talentvolle verdediger van Amsterdam Heren 1 en Jong Oranje is een hele grote belofte! Hij is een blok aan het been voor alle aanvallers die langs hem proberen te komen, Hij wil jou graag alles leren over het tegenhouden van aanvallers. Maar gaat jou ook vertellen hoe je een verdediger het beste omspeelt. Wedden dat hij van jou een betere hockeyer maakt?
 

Sander van Berkel

​Deze keeper van Jong Oranje en HC Tilburg Heren 1 staat altijd zelfverzekerd onder de lat. Op 18-jarige leeftijd debiteerde Sander onder de lat van HC Oranje-Rood. Tijdens de wedstrijd had hij een aantal hele goede reddingen. Sander wil jou graag alles leren over het tegenhouden van ballen. Als keeper heeft hij het overzicht over het veld en kan je dus heel erg veel vertellen over alle rollen op het veld en hoe je het beste kan scoren.

 

Thomas Selles

Thomas Selles is de rising star van het hockey op dit moment. Hij werkt zijn wedstrijden af voor Laren Heren 1 en Jong Oranje. Met al zijn skills kan hij iedereen nog veel leren! Thomas is dit jaar met al zijn enthousiasme aanwezig!Roos Knijff

Roos is een veelbelovende keepster en speelt voor SCHC, ook heeft ze wedstrijden gespeeld voor Jong Oranje. Met al haar ervaring en doorzettingsvermogen is ze een echte kennisgoeroe! Van Roos wil iedereen toch les krijgen!?Mila Muyselaar 

Mila werd in 2013 wereld kampioen met Jong Oranje. Tegenwoordig speelt zij in de hoofdklasse bij Laren Dames 1. In 2015 werd Mila wereldkampioen in de zaal met de Oranje Dames en in 2018 is ze met de Dames tweede geworden. Voor vragen over stick snelheid en het oefenen daarvan kan je bij Mila terecht. Ze heeft al heel wat kampen met ons meegedraaid en is ook nu weer met enthousiasme aanwezig!