Zaalhockeyclinicdag in de herfst- en kerstvakantie

zaalhockeyclinic

Zaalhockey clinicdag met topspelers!

 

Kerstvakantie: Zwolle, WRZV-Hal
 

Zaalhockey is snel, technisch en tactisch. Een echt hockeyspecialisme dat je alleen onder de knie kan krijgen door veel te oefenen. Wij houden van zaalhockey en gaan daarom voor een kerstvakantie vol zaalhockey.  We oefenen veel techniek, waardoor je grote stappen zal maken. Juist technieken waar je tijdens training niet aan toe komt, die oefenen we hier. Tijdens de zaalhockeykampen zal je veel leren van een echte zaalhockey wereldster. 
 

Mila Muyselaar wereldkampioen zaalhockey

Want het is ons gelukt om één van de beste zaalhockeyspeelsters van Nederland naar de zaalhockeykampen  te krijgen! Mila Muyselaar, Europees en Wereldkampioen zaalhockey komt langs om jou tips te geven en een super gave demo te geven. Natuurlijk zal ze ook je vragen beantwoorden en ga je niet naar huis zonder haar handtekening!


Programma
Zaalhockey is een sport waarbij veel techniek nodig is en ook nog eens veel inzicht. Tijdens deze zaalhockey masterclass krijg je veel leuke oefeningen, speel je veel duels en krijg je tips van de beste zaalhockeyers van Nederland! We doen oefeningen van 15 minuten, waardoor je extra veel zal leren. We spelen zowel veel duels als dat we individuele techniek trainen. Om 12.30 is er een lunchpauze. Tussendoor nemen we even de tijd om wat te drinken en voor een lekker tussendoortje. 

Clinicdag Zwolle
In Zwolle is er een clinicdag. Een van onze topspelers, Mila Muyselaar, gaat er alles aan doen om ook daarbij aanwezig te zijn, maar het kan zo zijn dat de bondscoach haar nodig heeft voor een training. En de bondscoach...die is de baas. Wij zullen in ieder geval zorgen voor twee fantastische topspelers!

Tijden en indeling
Samen met de enthousiaste begeleiders maken we er een fantastische zaaldag van! Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Deze zaalclinic is van 9.30 uur tot 16.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Wil je meer?
Doe dan mee aan één van de 2-daagse of 3-daagse zaalhockeykampen! Deze zaalkampen (ook voor zaalkeepers) worden gegeven in Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Heerenveen, Amsterdam, Utrecht en Zeist.

Bekijk hier de samenvatting van de finale: Mila Muyselaar op weg naar de Europese titel in 2016