Begeleiden

about us

Jij...
...bent minimaal 16,
...vind het leuk om kinderen te begeleiden en te vermaken met sporten.
...kunt training geven.
...hebt verantwoordelijkheidsgevoel en weet hoe je met kinderen om gaat.
...bent onwijs enthousiast.

Hoe ziet een week als original begeleider eruit?

Een begeleiderweek van Nationale Sportkampen duurt van zondag 14.00 uur t/m vrijdag of woensdag 18.00 uur. Zondag krijg je kampinformatie, leer je de medebegeleiders kennen en maak je de locatie gereed voor een waanzinnige week. Als begeleider begeleid je de kinderen tussen 9.00 en 17.00 uur. ’s Avonds ben je vrij van kinderen.

Wat zijn je taken?

Je begeleidt en enthousiasmeert een groepje dat bestaat uit 8 tot 12 kinderen die naar leeftijd en niveau zijn ingedeeld. Jij bent hun aanspreekpunt, hun voorbeeld en hun trainer. Daarmee zorg jij er voor dat ze een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven met jou als begeleider.

Opleiding bij Nationale Sportkampen!

In juli organiseren we jaarlijks een begeleidersdag. Hier zijn alle begeleiders bij, om de nieuwste trainingstips te krijgen van topcoaches, technieken van topspelers en handige trucjes die je tijdens de kampen kunt gebruiken. Hoe kan je een groep snel ballen laten halen bijvoorbeeld. Ook zullen medewerkers van Nationale Sportkampen vertellen hoe een kamp er uit ziet. Je leert veel over het begeleiden tijdens de kampen, maar ook de andere begeleiders leer je deze dag kennen door gave spelletjes met de groep te spelen, waar afgesloten wordt met een lekkere BBQ!

Daarnaast organiseren we elk jaar een trainer/coach opleiding. Ben jij trainer/coach van een team en wil jij nog meer leren over dit prachtige vak? Klik hier voor meer informatie...

Oefeningen krijg je!

Tijdens de kampen werk je uit het programmaboek, hierin staan de oefeningen beschreven zodat iedereen veel leert. Als begeleider neem je de oefeningen van te voren met je (veld)coördinator door, je weet wat je gaat doen en hoe je de oefening eventueel uitdagender of makkelijk kunt maken.

Samen in de avonden

Net als alle andere begeleiders en coördinatoren die er in jouw kampweek zijn, slaap en eet je ’s avonds op een centrale plek in Nederland. Er is veel ruimte om lekker nog wat te dollen en sporten met andere begeleiders, of rustig te hangen in een van de vele fatboys. De ultieme afsluiter van een geweldige kampdag dus. En misschien doe je wel nieuwe ideeën op om toe te passen tijdens jouw kamp.

Vergoeding

Wij bieden jou het volgende pakket:
...Officiële Indian Maharadja Hooded vest   (t.w.v. 54,95 euro)
...Officiële Indian Maharadja-shirt (t.w.v. 29,95 euro)
...Te gekke uitjes in jouw zomerweek
...Opleidingsdag
...Overnachtingen met alle begeleiders
...Ontbijt, lunch en diner                            
...Reiskosten van de heenreis op zondag en de terugreis aan het einde van de week. 

Hiernaast ontvang je ook nog een financiële vergoeding. Je dagvergoeding hangt af van het aantal jaar dat je bij ons begeleid:
 

Je wordt uitbetaald in de vorm van vrijwilligersvergoeding. Tijdens je eerste kamp van het jaar teken je een vrijwilligerscontract, zodat je aan het einde van de maand het totaal kunt ontvangen op je IBAN.

Ja ik wil begeleiden!

Wil jij deze zomer een topsportzomer hebben, vul het aanmeldeformulier in en wij nemen contact met je op voor een intakegesprek in Bussum. Uit dit gesprek zal blijken of jij de nieuwste held van het kamp kan worden.

buikschuifbaan Nationale Sportkampen
VIP Nationale Sportkampen
BEGELEIDEN HOCKEY
plezier als begeleider