Clinics

Zaaltoppers

Mila Muyselaar Zaalhockey WereldkampioenMila Muyselaar
Ook dit jaar zal Wereld- en Europees kampioen zaalhockey Mila Muyselaar langs komen op diverse kampen. Mila hockeyt zelf in de Hoofdklasse bij HDM Dames 1 en zit in het Nederlands Zaalhockeyteam. Mila is de expert op zaalhockeygebied en kan je alles vertellen over de technieken, tactieken en gave trucjes! Mila heeft al heel veel clinics gegeven en heeft er ook deze keer weer super veel zin in!

Zaalhockey Keeper Wereldkampioen Laurens GoedegebuureLaurens Goedegebuure
Als Wereldkampioen Zaalhockey in 2015 met het Nederlands Zaalhockeyteam, is Laurens zeer trots dat hij zijn kennis mag delen met toekomstige topkeepers die misschien over een aantal jaar ook wel op een Internationaal Kampioenschap staan. Laurens zal langs komen op de kampen in Amsterdam- Sporthallen zuid, Zeist-Schaerweijde, Heereveen- Sportstad Heereveen.


Assistent Bondscoach Zaalhockey Wereldkampioen Jisse WaasdorpJisse Waasdorp
Jisse Waasdorp is de assistent bondscoach van het Nederlands Dames Zaalhockeyteam. Tijdens zijn clinics in Laren-De Biezem en Utrecht-Kampong zal Jisse tips geven over het tactische spel van het zaalhockeyen. Jisse loopt al jaren mee in de zaalhockeywereld en is een echte liefhebber van het spel. Daarnaast heeft Jisse ook diverse Hoofdklasse clubs gecoacht, waaronder Amsterdam Dames 1.


Eddie Simmons Nederlands Kampioen ZaalhockeyEddie Simmons
De kennis die Eddie heeft over het zaalhockey is ongekend. Eddie is KNHB leercoach Zaalhockey en kan je dus alles vertellen over het zaalhockeyen. Dit jaar coacht hij de dames HC Rotterdam in de hoofdklasse van de zaal! In het verleden is hij diverse keren landkampioen geworden in de zaal met jeugdteams. Eddie zal tijdens zijn clinics diverse technieken en tactieken van het zaalhockey behandelen en deze samen met de deelnemers tot leven brengen in spelsituaties. Dit zal hij doen tijdens de kampen in Amsterdam-Sporthallenzuid, Zwolle- WRZV-Hal. 

Sabine van Silfhout Zaalkampioen InternationalSabine van Silfhout
Een echte kenner op gebied van zaalhockey skills, Sabine kijkt er erg naar uit om de deelnemers op die komen naar het kamp in Sporthallen-Zuid, Amsterdam. Nieuwe tips en tricks te geven om nog beter te worden in het spelletje zaalhockey.
 

Jochem Bakker Zaaltopper International HC RotterdamJochem Bakker
Jochem zal langs komen tijdens het kamp op Leonidas- Rotterdam, Jochem is enorm gedreven voor wat betreft zaalhockey. Hij kan en wil altijd het beste er uit halen en zal het de deelnemers van Leonidas dan ook de juiste tips geven om beter te worden in het spelletje.


 
Veldclinics 

hockeyclinic Joyce SombroekJoyce Sombroek

Joyce Sombroek is meerdere keren verkozen tot beste keepster van de wereld. Door een heupblessure kan Joyce helaas niet meer uitkomen voor het Nederlands Elftal. Met het Nederlands Elftal in Joyce Olympisch kampioen, Wereldkampioen en Europees kampioen geworden. Joyce keept nog wel iedere week in de Hoofdklasse bij haar club LMHC Laren.

 

hockeyclinic Carlien Dirkse van den HeuvelCarlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel is sinds kort aanvoerster van de Nederlandse Hockeydames. Net als Joyce is zij Olympisch kampioen, Wereldkampioen en Europees kampioen geworden met het Nederlandse hockeyelftal. Doordeweeks traint Carlien bij haar club SCHC uit Bilthoven die bovenin meedraaien in de hoofdklasse.hockeyclinic Hidde Brink

Hidde Brink

Deze keeper staat als rots in de branding in het goal van Kampong Heren 1. Afgelopen zomer is Hidde meegegaan naar Spanje en heeft daar met Jong Oranje de titel binnengesleept. Hidde staat bekend om het stoppen van Shoot-outs. Hij is hartstikke enthousiast om deze trick door te geven aan onze kinderen.

 hockeyclinic Boris BurkhardtkBoris Burkhardt

Boris Burkhardt is speler van Jong-Oranje en Amsterdam Heren 1. Boris was tijdens het Europees Kampioenschap in Valencia voor teams onder de 21 jaar topscoorder van het toernooi. Ook de afgelopen periode was hij topscoorder maar dan in de Hoofdklasse Zaal met zijn team Amsterdam. Boris is een spits en gespecialiseerd in de corner. Hij wil jou graag alles leren over doelpunten maken.

 hockeyclinic Daan DekkerDaan Dekker

Daan Dekker is speler van Nederlands A en Almere Heren 1. Daan is een waanzinnige verdediger waarbij hij het alle spitsen moeilijk maakt. Denk jij dat jij Daan kan passeren?
 Hockeyclinic Derck de VilderDerck de Vilder 

Derck de Vilder is opgegroeid bij Pinoké, op zestien jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in Heren 1 van de club en speelde daar samen met zijn oudere broer. Ook heeft Derck deze zomer het Europees kampioenschap in Valencia gespeeld met Jong Oranje, waar hij en gouden plak heeft gewonnen na een spannende finale tegen België die door shoot-outs beslist moest worden.

 hockeyclinic Floris van der Linden

Floris van der Linden

Floris van der Linden is een tophockeyer die speelt voor HGC. Van der Linden doorliep alle nationale jeugdselecties van Nederland en België. Hij heeft zelfs 42 keer mogen uitkomen voor het Nederlands elftal. In 2014 won Floris zilver op het WK in eigen land. Hij is één van de meest technische hockeyers van de Nederlandse velden. Aan het begin van het huidige seizoen raakte Floris geblesseerd. Na een lange revalidatie wil hij in 2018 niets liever dan zijn verfijnde techniek met jullie te delen.


Tom Hiebendaal

Een van de grote talenten van het Nederlandse hockey. Hij doorliep alle nationale jeugdselecties waar hij onder meer aanvoerder van Jong Oranje is geweest. Ook is hij tot tweemaal toe verkozen tot grootste talent van de hoofdklasse. Tevens speelt hij regelmatig voor oranje en is hij een van de sterspeler van Hoofdklasse gigant HGC Heren 1.

 

Vicenç Ruiz

Vicenç speelde afgelopen seizoen bij HGC Heren 1. Ook is hij Spaans ex-international en heeft meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, hij heeft 56 caps op zijn naam staan. Josine Koning

Josine Koning is keepster van HC 's-Hertogenbosch Dames 1 en van het Nederlands Dames elftal. Met haar geduchte concurrent Anne Veenendaal wisselt zij af in het doel van de Oranje Dames. Voor de komende Hockey World League 2017 in Nieuw-Zeeland is Josine ook geselecteerd. Hoogtepunt uit haar carrière is de finale van de EHCCC met Den Bosch waar ze, mede door Josine’s belangrijke rol tijdens de shoot-outs, wonnen.


Ramon Alegre

Inmiddels is hij gestopt met hockey, maar wat heeft hij een carrière gehad. De Spaanse verdediger heeft 260 caps op zijn naam staan en heeft drie keer meegedaan aan de Olympische Spelen, tijdens de Olympische Spelen in Peking heeft hij met het Spaanse elftal zilver gewonnen. In clubverband heeft hij gespeeld bij Laren, Real Club de Polo in Barcelona en heeft hij zijn carrière vorig jaar afgerond bij Kampong Heren 1.


Renee van Laarhoven

Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Renee van Laarhoven behaalde goud op het EK onder 18 in de zomer van 2015, in de zomer van 2017 heeft zij ook goud behaald op het EK met Jong Oranje in Valencia. Ook is Renee in de zaal landskampioen geworden met Kampong Dames 1. Hierbij is zij ook bekroond tot beste speelster van de zaal. Deze jonge topper zal het zeker gaan maken op het hoogste podium. 


Koen Bakhuis

Koen speelt met rugnummer 24 al heel wat jaren bij HGC Heren 1, van een jong jochie tot een ervaren speler. Vorig jaar heeft hij zijn contract bij HGC nogmaals verlengt, op naar meer mooie seizoenen bij HGC!Carmel Bosch

Carmel speelde afgelopen seizoen bij Kampong Dames 1 en MA1. Afgelopen zaaltoernooi was ze dé verrassing. De jonge spits scoorde maar liefst dertien keer in acht wedstrijden bij het damesteam van Kampong, hiermee belandde zij op de twee plaats in de topscorerslijst. Ook voor de Oranje Dames in de zaal is ze geselecteerd. Deze zomer heeft ze de overstap gemaakt naar Hurley waar ze hoopt op meer speelminuten. Om de zomer compleet te maken is ze naast haar transfer ook nog geslaagd voor haar gymnasium diploma.


Famke Richardson  

Famke komt uit de jeugd van SCHC en is anno 2017 vastgelegd om langer bij deze club in het eerste dameselftal te spelen. Ook is ze met Jong Oranje naar het EK geweest waar de gouden medaille is gewonnen. Afgelopen januari heeft zij haar debuut gemaakt voor het Nederlandse Damesteam. Zij heeft daar hard voor gewerkt en wil jullie laten zien hoe je het beste uit je zelf kunt halen op het veld om zo hoog mogelijk te presteren! 


Pierre Regnault

Topper Pierre is weer aanwezig. Met zijn altijd enthousiaste loopcoaching / agility training motiveert hij ieder kind om over de hordes te springen. Pierre heeft veel ervaring met het coachen van verschillende sporten waaronder voetbalclubs Ajax en Feyenoord en de hockeyclubs Pinoké, Schaerweijde en LMHC Laren.Pepijn Luykx

Landskampioen Pepijn Luyxks speelt samen met zijn broertje Jasper bij Kampong op het middenveld. Hij vertrok van MOP naar HC ’s Hertogenbosch en speelt nu al twee jaar bij Kampong. Op het middenveld is hij een plaag voor alle tegenstanders en erg handig. Hij komt langs om allemaal truckjes aan jullie te leren.Jasper Luykx

Ook wel bekend als de talentvolle middenvelder/spits van Kampong Heren 1, ook zet hij zich in voor de kinderen op onze kampen. Naast Kampong Heren 1 heeft hij afgelopen zomer meegedaan aan het EK met Jong Oranje. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan die hij wil doorgeven aan de kinderen op de Nationale Hockeykampen.
 
Jannis van Hattum

Deze topper is een belangrijke speler van Pinoké Heren 1. Hij maakte op zijn achttiende de stap van Laren naar Pinoké. Hij staat mid-mid en door zijn hoge snelheid is hij overal in het veld te vinden, hij helpt zijn ploeggenoten en gaat fysieke duels niet uit de weg. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij erg bepalend, iemand waar we nog veel van gaan genieten!


Sabine van Silfhout

Sabine van Silfhout is de nieuwe aanwinst van Klein Zwitserland Dames 1, zij keert terug bij de club nadat ze vijf jaar bij Hurley heeft gespeeld. In de jeugd speelde Sabine ook al bij Klein Zwitserland. Ze heeft alle jeugdselecties doorgelopen en is talent van het jaar geweest! Ondertussen heeft ze al best wat interlands achter haar naam maar nu ze haar hockeycarrière op een lager pitje zet, is de kans dat ze haar laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal gespeeld heeft groot.


Martijn Havenga

In 2014 maakte deze topper zijn debuut bij de Champions Trophy. Nu is hij een bepalende speler voor Kampong heren 1. Havenga beschikt daarnaast over een gevaarlijke strafcorner, die hij tot in detail op onze kampen gaat uitleggen! Martijn was niet altijd doorslaggevend in het spel van zijn club maar als het er op aan kwam was hij beslissend. Zo is hij mentaal ijzersterk, op de beslissende momenten, zoals de strafbal tegen Oranje-Rood waar zijn team mede door hem gewonnen heeft, houdt hij zijn hoeft koel.

Boet Phijffer

Deze jonge spits van Kampong Heren 1, heeft op jonge leeftijd al heel wat prestaties op zijn naam staan. Zo heeft hij afgelopen zomer een gouden medaille gewonnen met Jong Oranje op het EK en is hij landskampioen geworden met zijn club Kampong. Hij is van de partij bij onze kampen om de technieken, tactieken en truckjes zo duidelijk mogelijk aan jullie uit te leggen!

David Harte

David “Davey” Harte is dit jaar voor de tweede keer benoemd als beste keeper van de wereld! Deze topper keept al jaren voor het internationale team van Ierland, daarnaast keept hij tegenwoordig ook al een aantal jaren bij Kampong Heren 1. Hockey geeft hem zo’n goed gevoel, hij zegt zelf dat hij het met niks kan vergelijken, het plezier en enthousiasme in het spel wilt hij graag overbrengen aan onze kinderen! Hij wilt de kinderen op de kampen leren om moeilijke reddingen er makkelijk uit te laten zien, en om de ballen tegen te houden op alle mogelijke manieren.

Nick Budgeon

Australisch international Nick Budgeon, met maar liefst 48 interlands op zijn naam, komt clinics geven. In 2016 speelde hij nog bij Den Bosch, maar nu komt hij uit voor play-offs kandidaat HGC.Robbert-Jan de Vos

Wat een toffe, leerzame clinics geeft hij. Robbert-Jan de Vos, alias de Fox, is bondscoach van Nederlands Meisjes B. Als coach van HGC Dames 1 is het afgelopen seizoen net niet gelukt om te promoveren naar de hoofdklasse, maar komend seizoen gaan ze het nog een keer proberen. Ook is hij technisch manager topjeugd bij Den Bosch.Mila Muyselaar 

Mila werd in 2013 wereld kampioen met Jong Oranje. Tegenwoordig speelt zij in de hoofdklasse bij HDM dames 1. In 2015 werd Mila wereldkampioen in de zaal met de Oranje Dames en dit jaar is ze met de Dames tweede geworden. Voor vragen over stick snelheid en het oefenen daarvan kan je bij Mila terecht. Ze heeft al heel wat kampen met ons meegedraaid en is ook nu weer met enthousiasme aanwezig!


Michelle Fillet

Speelster bij Kampong Dames 1 en Jong Oranje. Ooit, in 2010, werd ze door Sylvia Karres uitgeroepen tot talent van het Nationale Spitsenkamp in Laren en zie nu, wat een topspeelster is dat. Bij het WK met Jong Oranje heeft ze haar kruisband gescheurd, ze is een lange tijd bezig geweest met revalideren en heeft vorige maand voor het eerst weer een hele training meegedaan bij haar club Kampong. Nog even sterker worden en ze kan weer op het hoogste niveau aan de bak!


Suzanne Homma

Topspeelster Suzanne maakte deel uit van de selectie van Jong Oranje, die in zomer van 2017 in Valencia goud hebben gewonnen op het EK. Daarnaast speelt ze bij topploeg SCHC met rugnummer 4.   Yannick van der Drift

Yannick van der drift speelt bij Bloemendaal Heren 1. Hij heeft een hoge stick snelheid wat erg van pas komt bij het scoren! Hij is behendig met de tip-in en dat heeft hij dan ook meerdere malen laten zien. Zo scoorde hij op deze manier in de klassieker het winnende doelpunt voor zijn club. Ook is hij geselecteerd voor de trainingsgroep van Jong Oranje.Kim van Leeuwen

Kim van Leeuwen speelt bij Bloemendaal Dames 1. Hiervoor heeft zij drie seizoenen bij Kampong gespeeld ook zij heeft bij Jong Oranje gespeeld. Haar eigen woorden zijn: “Het lijkt me super leuk om de kids de basis van het hockey te leren en voornamelijk plezier in sport te laten zien!”
 


Lucas  Martinez

Lucas is Argentijns international en speelt sinds 2016 bij HGC Heren 1, de aanvaller kwam samen met teamgenoot Joachim Menini over uit Spanje waar ze speelden bij Club de Campo Madrid. Zelfs zijn vriendin, ook Argentijns international, maakte de stap om in Nederland te hockeyen, voor het niveau en voor de liefde.

 

Joachim Menini

Joaguin was in 2016 onderdeel van het Nationale team van Argentinë. In datzelfde jaar won hij de gouden medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Hij kwam samen met zijn teamgenoot en mede-inernational over vanuit Spanje en ging bij HGC spelen. Tegenwoordig speelt hij bij Den-Bosch en laat daar zijn kunsten zien.Milan van Baal

Milan komt dit seizoen uit voor Rotterdam nadat hij één seizoen voor Oranje-Rood is uitgekomen. In het verleden heeft hij vier seizoenen bij Den Bosch gespeeld en in de jeugd speelde hij bij Push in zijn woonplaats Breda. Ook is de aanvaller in de winter van 2016 opgeroepen bij de trainingsgroep van de Oranje Heren. Hem gaan we zeker op een groter podium terug zien!
 

Jan de Wijkerslooth

Jan is keeper van Amsterdam Heren 1, strijdend in de top van de Hoofdklasse. De nog jonge keeper maakte in 2017 zijn debuut voor Amsterdam heren 1 tegen Rotterdam. Waarin hij op een Dudek achtige wijze een strafbal stopte van de toenmalige topscorer van de Hoofdklassse (Jeroen Hertzberger). Een hoogtepunt uit de nog korte carrière van Jan.Fareed Ahmed

In 2012 behaalde hij met het Pakistaanse team de bronzen medaille op de Champions Trophy en in datzelfde jaar kwam hij uit voor Pakistan tijdens de Olympische spelen in Melbourn. In 2014 werd hij met Oranje-Rood landskampioen en nu speelt hij in het Brabantse Asten waar hij een vaste kracht is op het middenveld.Mathew Cobbeart

Mathew is huidig speler van Den Bosch heren 1. Matthew was international van België waarmee hij in 2015 het EK in London speelde. Tegenwoordig zit hij niet meer bij de Belgische selectie, waardoor hij zich volledig kan richten op de competitie met Den Bosch.Pam Imhof

Pam is opgegroeid in Utrecht en speelde jarenlang voor Schaerweijde. Ze heeft een tijdje voor het Amsterdamse Pinoké gehockeyd, maar nu is ze terug op Utrechtse bodem en speelt ze met Kampong Dames 1 in de Hoofdklasse. Jasmijn Pouw

Jasmijn komt uit voor de Dames 1 van Groningen, wat uitkomt in de Hoofdklasse van het dameshockey.

Hester van der Veld

Hester heeft op haar jonge leeftijd al veel ervaring. Ze is  met je Jong Oranje Dames Europees kampioen en tweede van de wereld. Ze heeft bij HDM de award gewonnen voor de meest talentvolle speelster van de club. Nu speelt ze in de hoofdklasse bij HDM dames 1.


Senna Bombach

Senna Bombach is een tophockeyster die 10 jaar speelster en van grote waarde was bij NHMC. Ook dit seizoen zal zijn in de hoofdklasse spelen door haar overstap naar Hurley.  Een speelster die met veel passie speelt om altijd te winnen.

Demi Lefranc

Demi speelt al haar hele leven bij HDM in de eerste teams. Op jonge leeftijd is zij uitgekomen voor Frankrijk en heeft tegen de Oranje Dames gehockeyd. Op het middenveld is ze aanvallend en weet vele tegenstanders te passeren.

 

Lisette Korink

Lisette speelde jaren lang voor Leonidas en Rotterdam, maar heeft deze clubs verruild voor Kampong, waar ze in de spits staat. Ze heeft een goede sleep waar ze de kinderen alles over kan leren.
Daan Dullemeijer

Na jaren bij Kampong te hebben gespeeld hockeyt Daan sinds een paar jaar bij SCHC, waar hij als verdediger het lastig maakt voor alle spitsen om hem te passeren.Karlijn Adank

Karlijn speelt nu bij Laren, nadat ze een aantal jaar bij Hurley en Push in het eerste heeft gespeeld. In 2017 is ze met Jong Oranje nog Europees Kampioen geworden. Na een aantal jaar geen zekere basisplek te hebben gehad gaat ze nu de grote Joyce Sombroek opvolgen.